FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej nábytku: -sedací soupravy, vybavení ložnic, kuchyní, šaten, dětských pokojů, pracoven či předsíní. Vyroba: -nábytek na zakázku.

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -kompletního vybavení interiérů.

Zámečnictví. Návrhy, výroba a montáž schodišť, vrat a bran.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

Stavebniny. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře GEALAN 8000 -garážová vrata na dálkové ovládání, branky -asfaltové pásy VEDAG -PVC okapy MARLEY -kanalizační PVC trubky -střešní šindele(Kanada, USA, Německo) -stálé množstevní slevy.

Vybavení textilním zbožím pro: -hotely a penziony -lázně -domovy důchodců -psychiatrické léčebny -nemocnice. Výhradní distributor prošívaných výrobků značky SCAN quilt pro veřejný sektor.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypické interiéry -kuchyňské linky -bytový nábytek -dřevěné pergoly.

Speciální prodejna postelí. Maloobchod, prodej: -postele -matrace -ložnicový nábytek.

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Výroba, prodej: -zahradní krby -zahradní ohniště -odkládací stůl -příslušenství. Působnost na českém i zahraničním trhu.

Elektroúdržba NN: -veřejné osvětlení -elektroinstalace do 1kV -údržba veřejného osvětlení Pronájem montážních plošin na práce ve výškách do 22 m. Velkoobchod: -veřejné osvětlení. e-shop svítidla. Maloobchod - Dům svítidel

Truhlářství: -výroba modelů pro slévárenskou výrobu -výroba nábytku z masivu -zakázková výroba.

Kuchyňské studio Age Soft. Zakázková výroba, poradenství, zaměření, 3D vizualizace a zpracování návrhu, doprava a montáž kuchyně včetně spotřebičů a doplňků. Plzeň, Praha.

Zpracování kamene. Výrobce: -krbové vložky -příslušenství -typové sestavy -demo kalkulace.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Maloobchod, prodej: -výrobky zn.TESCOMA -internetový obchod.

Prodej, dodávka a montáž: -plastová a dřevěná okna -garážová vrata, sekční, výklopná -přídavné rolety -vchodové dveře plastové a hliníkové.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Instalatérské práce. Prodej a servis čerpací techniky. Vybavení koupelen.

Čalounictví: -sedací soupravy -starožitnosti -dveře -vestavěné skříně -nábytek na zakázku dle vlastního plánu -autočalounictví. Kompletní opravy hotelů a restaurací. Výroba: -polokřesla -židle.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Interiérové a exteriérové studie, projekty a kalkulace. Prostorové vizualizace objektů. Dodávky vnitřního vybavení objektů, včetně výroby a montáží: -kancelářské vybavení -vybavení šaten a jídelen -pracovní židle i k výrobním pásum -vybavení škol -nábytek pro penziony a nemocnice -kuchyně -bytové vybavení -vybavení ...

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.