FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - sklo, porcelán, šálky, talíře - kuchyńské potřeby (hrnece, pánve, nože...) - bytové doplňky, dekorace - bytový textil.

Výroba: - nábytek Služby: - formátování materiálů - lisování laminátů - CNC obrábění - olepování hran - štítkování

Služby: - činnosti v oblasti energetických služeb - návrh koncepce, realizační projektová dokumentace a ve vybraných případech i realizace opatření, která vedou k úsporám nákladů na energie nebo k úsporám energií samotných - energetika, osvětlení

Návrh, šití, montáž: - závěsy, záclony - japonské stěny, římské rolety - přehozy na postel, polštářky - prostírání - dekorování oken.

Velkoobchod: - metrový bytový textil - bytové doplňky

Klimatizační zařízení značky MDV, rekuperační jednotky a systémy nízkoteplotního vytápění dodává montážním a obchodním firmám společnost AIRCON CLIMA CZ, s.r.o. Klimatizační jednotky: - nástěnné jednotky - kazetové jednotky - kanálové vnitřní jednotky – vestavěné pro připojení se VZT potrubím - parapetní-podstropní jednotky - ...

Návrh, výroba, montáž: - kuchyňský nábytek - kuchyně. Služby: - rekonstrukce, realizace interiérů.

E-shop - potřeby a výrobky do domácnosti - kuchyňské a úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

E-shop: - čokoládové fontány - čokoláda do fontán - cukrovinky k máčení - belgická čokoláda - čokoládová pěna - čokoládové máslo, prášek.

Správa technického zařízení budov - provoz a údržba technických zařízení budov (vzduchotechnika, chlazení - klimatizace, EPS zařízení, tepelné zdroje, kotelny a výměníkové stanice, systémy ústředního vytápění, systémy měření a regulace) - výstavba a rekonstrukce technického zařízení budov.

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - skříně, stěny - sedací nábytek - ložnice - interiérové dveře. Další pobočky - Ateliér - Harfa, Českomoravská 18, Praha 9, tel. 273 132 024 - sklad - Hanák Ateliéry, Poděbradská 24, Praha 9.

Maloobchod, e-shop, prodej: - dětský rostoucí nábytek - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - kuchyně, stoly, židle - obývací pokoje.

Výroba, prodej, montáž: - LED osvětlení, svítidla

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně

Společnost MO-BY s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž hliníkových pergol, zasklených teras a mezi naše služby patří také zasklívání balkonů, lodžií i hotových konstrukcí jak ze dřeva tak kovu. Sídlíme na Praze 10. Výstavba, dodávka, montáž, práce: - hliníkové pergoly - zasklené terasy v úrovni terénu i v patře - zasklívání balkonů a ...

Velkoobchod: - zabezpečovací technika - LED osvětlení

Velkoobchod s orientálním zbožím. Největší dovozce tradičního zboží z Indie, Indonésie a Číny do České republiky. Nabízený sortiment: Vonné tyčinky, vonné františky, aroma lampy, feng-shui, feng-šuej, lapače snů, zvonkohry Parfémy Shirley May, Alta Moda, Lotus Valley, Dales and Dunes Dřevěné sochy a figurky z Indonésie a Thajska ...

Činnost: - návrhy, výpočty, měření osvětlení - kontroly nouzového osvětlení.

Prodej, e-shop: - vybavení koupelen - vybavení WC - digestoře - ventilátory

Internetový obchod, e-shop: - LED žárovky, pásky, panely, osvětlení - LED veřejné osvětlení - LED solární svítidla.

Výroba, realizace, montáž: - betonové ploty, oplocení - kovové brány, branky.

Dodávka, prodej - zařízení pro větrání, ohřev, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu. Projekční činnost - projektování staveb.

Bytový design, zakázková výroba atypického nábytku - kuchyně - ložnice - pracovny - dveře - schodiště.