FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Prodej - postele, matrace, rošty - luxusní moderní vysoké postele PULLMAN, polohovací systémy na dálkové ovládání.

Dodávka, prodej - kování a profily pro celoskleněné konstrukce - příslušenství ke sprchovým koutům, závěsy a úchyty - systémy a příslušenství k celoskleněným stěnám - posuvné systémy - zábradlí. Obchodní kancelář: - adresa: Karvinská 1897, 737 01 Český Těšín.

Činnost: - opravy starožitných lustrů.

Společnost APACHE - EKO, s.r.o. se zaměřuje na služby spojené s dodávkou, montáží a servisem klimatizací a tepelných čerpadel značky Toshiba.

Služby: - projekční a inženýrská činnost v investiční výstavbě - znalecké posudky, průzkumy stavebních konstrukcí, rozpočty a ekonomické posouzení investic - znalecké posudky, průzkumy stavebních konstrukcí, rozpočty a ekonomické posouzení investic - zpracování statických výpočtů skla včetně zajištění projekce a realizace skleněných ...

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - zahradní nábytek - vybavení pro restaurace, bary, kanceláře, obchody apod

Dovoz, distribuce, e-shop - bambusové ručníky a osušky - dárkové balení ručníků - froté ručníky a osušky - kuchyňské utěrky a zástěry - deky - dětské osušky a župany.

E-shop, inteernetový obchod - bytový textil - bytové doplňky - autopříslušenství - dárkové a dekorační předměty - čistící a prací prostředky - elektrické nářadí - hry a hračky.

MADE in WOOD, truhlářství - zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - postele - kancelářský nábytek.

Truhlářství, výroba - vestavěné skříně, šatny, skříně na míru.

Výroba, prodej: - svítidla a dekorační předměty ze skla

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovače

Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek na míru.

- správa a realizace LED veřejného osvětlení

Společnost LS servis ELEKTRO s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej bohatého sortimentu elektroinstalačního materiálu. Rovněž provozujeme největší internetový obchod s tímto sortimentem. Naleznete u nás svítidla, osvětlení, zásuvky, kabely, vodiče, konektory, lámací svorky, PVC izolační a vázací pásky, železářské zboží a nářadí. ...

Výroba, prodej, montáž: - LED osvětlení - LED pásky, žárovky, reflektory.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek.

Návrh, výroba, montáž interiérů - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice - vestavné skříně - schody.

Činnost - montáž a demontáž nábytku, prodej kuchyňských linek.

CWS boco je vedoucí značka s mezinárodní pověstí v textilních službách, hygieně koupelen a toalet. Výroba, prodej a servis dávkovačů tekutého mýdla a ručníků, zásobníků toaletního papíru, hygienických košů a osvěžovačů vzduchu. Máme výrobní a servisní střediska v 17 různých zemích. Samozřejmě, že máme také silnou síť produkce, distribuce ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Dodávka, montáž: - systémy vytápění, větrání či chlazení - tepelná čerpadla

Distribuce: - klimatizační jednotky, tepelná čerpadla zn. SAMSUNG.