Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Výroba: - pletivo 50x50 mm - napínací a vázací dráty - napínací kladky - sloupy a vzpěry - plotové doplňky - krepované pletivo - okrasné pletivo - chovatelské pletivo - zakázková (brány a branky včetně sloupků).

Prodej: - garážová vrata, pohony. Výroba - brány.

Kovářství, kovářská výroba: -ozdobné i jednoduché mříže, zábradlí -kovové doplňky do interiérů - ozdobné tyče na záclony, kovový nábytek, svícny apod. -ozdobné držáky na květináče a truhlíky

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.

Tesařství CAWO. Specializace na zakázkovou výrobu. Výroba a montáž: - dřevěných konstrukcí a staveb včetně dodání řeziva.

Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Prodej, montáž: - žaluzie - těsnění - rolety, markýzy - sítě proti hmyzu - vjezdové brány - garážová vrata.

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Zámečnictví, kovovýroba: - zahradní lavičky - houpačky - sedací soupravy na zahradu - oplocení pozemků dle přání zákazníka (s dodáním patek, sloupků, pletiva, včetně bran a branek, včetně nátěrů) - schody a zábradlí - mříže - regály - vrata - skříně a dvířka na plyn - svářečské práce

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba,montáž a servis: -sekční vrata: -DELTA-všechny rozměry na míru dle potřeb zákazníka.Nástřik dle vzorníků RAL* do jakékoliv barvy. -DELTA Decor-věrná imitace dřeva v provedení mahagon,bahenní dub*, světlý buk*,zlatý dub* -DELTA Creative-navrhněte si vlastní design ...

Maloobchod, montáž, servis: - roletová vrata, vratové systémy - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody. Řemeslo: - plynofikace rodinných domů.

Práce: - kovovýroba, umělecké zpracování kovů - umělecké kovářství - umělecké zámečnictví - ploty, zábradlí, mříže, brány, dveře, vrata.

Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - celodřevěné kazetové dveře - obložkové zárubně z masivu - drřevěné dveře (interiérové, vchodové) - vrata, garážová vrata - schodiště - dřevěné postele - skříně, komody, noční stolky - dřevěné kostky pro děti. Sídlo firmy: - Gagarinova 98/11, Olomouc - Droždín.

Výroba, prodej, montáž, servis: - průmyslová vrata - garážová vrata - průmyslové dveře - vjezdové brány - automatické dveřní systémy.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Zakázková výroba: - pletené pletivo jakýchkoliv rozměrů.

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Kusová a seriová výroba: - z nerezu, hliníku, mosazi a oceli - nerezové, skleněné či hliníkové zábradlí a schodišťe, zhotovíme brány, ploty, dveře, mříže, bytové doplňky, madla, atd.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.