Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Návrh, realizace, údržba: - zahradní jezírka - zahradní vodní prvky.

Zahradnické služby - návrhy, realizace, návrhy zahradní architekt realizace, zahrady, zeleň, údržba zeleně.

Realizace - zahradní jezírka Dodávka a instalace - závlahové systémy Servis - závlahové systémy Výroba - závlahové systémy.

Zahradnická firma. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti realizace a údržba okrasných zahrad, montáž automatických závlahových systémů TORO, výstavbu okrasných a koupacích jezírek.

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. Sadové a parkové úpravy, zahradní práce.

Hodinový manžel. Domácí práce. Interiérové práce Práce většího rozsahu: -obklady a dlažby, pokládání PVC a plovoucí podlahy, rekonstrukce WC a koupelen Zahradní práce - hrabání listí, sekání dřeva, drobné terénní úpravy a mnoho dalších.

Zahrady. Provádíme veškeré zahradnické práce: návrhy, realizace a údržba zeleně, okrasná a koupací jezírka, trávníky a travní koberce, střešní zahrady, automatické závlahové systémy, odborný řez a kácení stromů i rizikové.

Technické služby: -údržba zeleně, parkové úpravy, zakládání zahrad -čištění veřejných prostranství, parkovišť a komunikací vč. zimní údržby -odvoz a likvidace odpadu vč. odpadu nebezpečného a černých skládek -doprava, vyklízecí práce.

Stavební společnost. Dodávky, inženýring, poradenství: -kompletní dodávky zemních, výkopových a bouracích prací -výstavba, přeložky a rekonstrukce inženýrských sítí -výstavba: -TLK a datové rozvody -NN rozvody, VO -kanalizace, vodovody, plynovody -telekomunikační a datové sítě -realizace dopravních staveb do středního rozsahu-chodníky, ...

Zahradnické služby Navrhujeme a provádíme: - terénní úpravy (UNC) - realizace a údržba ploch firemní a komunální zeleně - jednoduché stavební prvky v zeleni - rekonstrukce a zakládání parků, okrasných a střešních zahrad - pokládání travních koberců - trávníky z výsevu - výsadba okrasných rostlin a vzrostlých stromů - ...

Obchod, prodej: -okrasné keře a stromky. Zaměřuje se na vegetativni množení rostlin ze zdravotně prověřených a odolných druhů matečnic jak z jehličnatých, tak z listnatých keřů -kvalitní závlahový systém TORO, kapkové závlahy, bezobslužné, závlahy do zahrad, kropení trávníku, ekonomické a ekologické -okrasné kameny, estetická a duchovní ...

Hodinový manžel pro Brno a okolí. Práce na zahradě, okolí domu i práce v bytě.

Elektroservis bytové a průmyslové elektroinstalace, revize, hostinská činnost, správa nemovitostí - vyklízecí práce, sekání trávy

Zakládáme okrasné zahrady, střešní zahrady a golfové areály. Realizace sadovnických úprav v areálech průmyslových podniků a budováním soukromých okrasných zahrad.Střešní zahrady, golfová hřiště, zahrady.

Zahradnictví, prodej květin, kamene, zahradnických potřeb ad.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Provádím - natěračské a zámečnické práce, rizikové kácení a ořezy stromů.

Opravy v domácnosti a kanceláři- montáž nábytku, zapojení svítidel, zapojení a nastavení domácí elektroniky, oprava a čištění PC. Pokládka zámkové dlažby, stavební práce či úpravy zahrad. I zakázku většího rozsahu.

Zakládání a údržba veřejných i soukromých zahrad. Návrhy, realizace, dodávky okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu, poradenství: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů), odborný řez dřevin -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní ...

Střešní zahrady Golfová hřiště Zahrady

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Návrhy a realizace zahrady na klíč: -zahradnické práce -údržba zahrad /veřejná zeleň/ -výsadba rostlin -zakládání trávníků -ošetření a kácení stromů, keřů -sečení, hnojení, postřiky Zavlažovací systémy /závlahy/ Květinová výzdoba, vazba

Tvorba zelených střech, střešních zahrad a zelených fasád.