Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zakládání a údržba zeleně. Zahrady poradenství a konzultace, návrhy, projekty, realizace a údržby zahrad, zakládání a údržba trávníků, zavlažovací systémy. Údržba zeleně.

Úržba a úprava zeleně, kompletní servis pro městské části, podniky, firmy, areály, každé roční období včetně rizikového kácení, přípravy pozemků ke stavbě, výstavba nových parků. Rekultivace zahrad. Úklid po kulturních akcích.

Stavební činnost. Vegetační úpravy. Nákup a prodej nemovitostí.

Zahradní design. Projektování, realizace. Prodej a montáž dřevěných zahradních altánů. Zajištění a zprostředkování - automatické závlahové systémy, dřevěné stavby na míru a kamenické práce.

Práce v zahradách, zahradnická činnost -sečení trávy -odstranění nadměrně vzrostlých travin a porostů -likvidace náletových dřevin a keřů -kácení stromů -rytí a orba ( systém Vari) -terénní úpravy -zakládání trávníků a zahrad a další.

Dodávky a montáže automatických závlahových systémů včetně realizace zahrad.

Pronájem: - čistící stroje. Úklid: - domácností, byty - firmy, kanceláře - okna. Čištění: - koberce, čalounění.

Realizace a údržba zeleně. Specializací se stala ARBORISTIKA - péče o vzrostlé dřeviny - kácení stromů i rizikové, údržba a ořezy stromů.

Stavební firma, činnost: -dodávka, opravy (i havarijní), čištění domovních kanalizací, kontrola kanalizace kamerovým systémem -instalace voda, topení, havárie nonstop 774 328 798 -opravy, revize komínů -zemní, demoliční a úklidové práce včetně likvidace odpadů a stavební suti -kompletní stavební práce -dřevostavby na klíč, zakládání staveb, ...

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...

-Navrhování v zahradní a krajinářské architektuře, projekty rodinných zahrad i veřejné a firemní zeleně, realizace, údržba a poradenství i dlouhodobé vedení a spolupráce s klientem

Realizace, komplexní péče: -veřejná zeleň -firemní zeleň -soukrová zeleň. Další služby: -projekce (zprostředkovaně) -vazba a aranžování květin -celoroční úklid chodníků a komunikací.

Práce: - řezání stavebních materiálů - vrtání do stavebních materiálů včetně kotevního materiálu - instalatérské: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektroinstalace - veškeré zednické práce - malířské, natěračské práce - zahradnické práce: - údržba zahrady, zeleně - kácení ...

Realizace a zahradypokládka - kobercové trávníky.

Tesařské práce Aranžmá kamenů Pokrývačské práce - kompletní rekonstrukce střech Realizace - japonské zahradytvarování stromů.

Služby: - provedu jakékoliv zámečnické práce v domě i na zahradě - posekám trávu, opravím plot, seřídím dveře v pantech i zámcích - natřu okna, dveře, okapy, ploty - vybalím z krabice, smontuji a postavím nábytek - pomůžu s návrhem zahrady, oplocení, domu. Co nezvládnu sám, provedu se smluvním partnerem - elektroinstalační práce, práce s ...

Úprava a údržba soukromé i obecní zeleně.

Frézování pařezů. Zemní práce. Zahradnické práce. Likvidace porostů. Lesnické práce.

Zakládání a údržba zeleně, zahrad a parků.

Projekce a realizace zahrad: - sadové úpravy - údržba trávníků - zakládání a údržba zeleně. Dodávka: - zavlažovací systémy.

Služby: - rizikové kácení stromů - kompletní úklidové práce - komunální - kompletní zahradnické práce - zdravotní a redukční řezy stromů - vazby korun stromů.

Rizikové kácení - bezpečnostní řez Vazby ze sušených květin Realizace a údržba - okrasné zahrady Zahradnictví.

Rizikové kácení stromů - frézování pařezů - štěpovánípráce pomocí horolezecké techniky - odborný řez vzrostlých stromů - výškové práce Práce pomocí horolezecké techniky - odborný řez vzrostlých stromů - výškové práce Zahradní činnost - ošetřování stromů.