Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradnická firma: -poskytování zahradnických služeb -realizace a údržba zahrad, parků... -zakládání zahrad, zeleně a trávníků -sadovnické úpravy -balkony a bytové interiéry -zahrady na klíč -řez stromů a kácení -údržba zeleně -projekce zeleně -pokládání travnatých koberců -výsadba vzrostlých stromů -veškeré zahradnické práce.

Návrhy a realizace rodinných zahrad - návrh kompozičního řešení - 3D vizualizace - osazovací plán, rozpočet - terénní úpravy, výstavba suchých zídek gabionů, jezírek a skalek - vysazování vzrostlých stromů, kobercových trávníků, trvalkových záhonů, nádob - komplexní péče vč. řezu stromů a keřů, vertikutace trávníku, pletí ...

Zahradnické práce a vyklízení nemovitostí v Brně a okolí Firma Martin Hába Vám nabízí služby v oblasti zahradnických prací, údržby a revitalizace zeleně, vyklízení nemovitostí a pozůstalostí a všeho, co k těmto činnostem patří. V tomto oboru pracujeme již 13 let a díky této praxi jsme schopni Vám nabídnout služby na té nejvyšší úrovni.

Pravidelný úklid budov a kanceláří Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce Výpomoc v domácností (žehlení, běžný úklid, ...) Údržba zeleně

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí ...

Společnost MARCO, zahradní servis s.r.o. zajišťuje návrh, realizaci a údržbu: -zahradní a zahradnické -zatravněných ploch -zahrad, trávníků -výsev travin -zakládání trávníků -terénní úpravy před osetím -hnojení, přihnojování, které provádíme během sezóny minimálně třikrát. -odborné sekání travnatých ploch, odvoz travního ...

přerušení: od: 1.11.2013 Návrhy - automatické závlahové systémyokrasná jezírka. Zahradnictví - výsadba rostlin, trávníky.

přerušení: od: 28.1.2014. Návrhy a realizace - zahrad.

Zajištění terénních úprav zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Pokládání, pokládka dlažby.

Služby: - úklid bytů, domů i kanceláří - zahradnické práce - vyčištění interiéru Vašeho vozu - vyklízecí práce - pomocné stavební i jiné služby.. Zahradnické práce. Vyčištíme interiér Vašeho vozu, vyklízecí práce, úklid po malířích a jiné.

Návrhy a realizace zahrad, údržba veřejné zeleně a rizikové kácení stromů.

Natěračské práce Výškové práce horolezeckou technikou Opravy střech, okapů Zatravňování střech