Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Prodej - hnojiva - substráty Prodej - zahradnické doplňky Zahradnictvíprodej - okrasné dřeviny - balkonové květiny

Aranžování květin - dekorace - celková svatební květinová výzdoba Lektorská činnost - rekvalifikační kurzy Svatební kytice - celková svatební květinová výzdoba - dárkové kytice - speciální kytice s klobásami - smuteční vazba - pokojové květiny - balkonové květiny - osázené truhlíky s balkonovými květinami - vánoční stromky a ...

Květinářství, maloobchod, prodej, roznáška, dovoz, rozvoz, doručení: - květiny - zahrádkářské potřeby - svíčky - floristické potřeby. Pobočka: - K nemocnici 63, Nový Jičín - Zahradnictví. - balkónové rostliny, letničky, trvalky, primule, chryzanthémy multiflory, konifery - zahrádkářské potřeby

Maloobchod, prodej: - krmiva a chovatelské potřeby pro psy a kočky - anti-parazitní přípravky pro psy a kočky ¨- oblečky pro psy - krmné směsi pro exoty, hlodavce, ryby a hospodářská zvířata - travní osiva, zeleninová a květinová semena - sadbové brambory, cibule, česnek - zahrádkářské potřeby - zahrádkářská chemie - fungicidy, ...

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Marcela Juřinová provozuje květinářství.

Projekce, realizace, úpravy, zakládání - zahrady. Služby: - údržba veřejné zeleně - prořezávání dřevin - odstranění pařezů - kácení stromů - rekultivace devastovaných ploch. Prodej: - kameny - substráty, hnojiva, trávní osiva a postřiky - zahradní a lesní technika. Sídlo firmy: - Zahradní 84, Bohuslavice u Hlučína.

Pěstování okrasných dřevin - rodinná školka zaměřující se na původní druhy rostlin. Vhodné k výsadbě okolo domů, do lesních školek, pro plantáže vánočních stromků a pro zahradníky. Možný i maloobchodní prodej. I kontejnerové rostliny, které mohou být doplněny například logem firmy. Prodej sazenic i na eshopu.

Květinářství, prodej: -květiny -dárkové předměty -doplňkové zboží.

Květinářství a kavárna Kavalír v Prostějově. Kavárna s venkovním posezením, domácími zákusky, víny i ostřejšími alkoholickými nápoji. Příprava snídaní. Prodej květin a květinových vazeb, dekorací a doplňků.

E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.

Zahradnictví Kovalčík najdete v obci Jalubí u Uherského Hradiště, máme široký výběr květin, rostlin i sezónních dekorací. Produkty: - balkónové květiny - trvalky - okrasné dřeviny - sazenice jahod - bylinky - sazenice růží - hnojiva, substráty - postřiky. Dekorace: - jarní dekorace - jarní věnce s dekorací jarních květin ...

Zahradnické centrum. Zahradnictví. Maloobchod, květiny- řezané, , letničky, trvalky, keře, okrasné stromky, zahradnické vybavení, dekorace, nářadí, postřiky, hnojiva, truhlíky, krmení pro zvířata, jezírkové ryby. Květinové vazby, výzdoba slavnostních tabulí. Prodejna- bývalý areál ZD.

provoz květinářství Nathflowers. Příprava flowerboxů a dárkových boxů, květinové vazby pro různé příležitosti. Zajistíme výzdobu prostorů - hotely, restaurace a další. Narozeninová a květinová svatební výzdoba. Plnění balónků héliem. Rozvoz v rámci Ostravy zdarma.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Okrasné trávy a trvalky. Velkoobchod a maloobchod s okrasnými trávami, trvalkami, kapradinami a bahenními rostlinami: -rostliny záhonové -rostliny půdopokryvné -rostliny stínomilné -rostliny na plné slunce -několik druhů skalniček, rostlin vlhkomilných a vodních.

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Služby, prodej: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Internetový obchod - balkónové květiny trvalky, traviny, keře - floristické pomůcky - aranžovací potřeby a materiály Prodej - balkónové květiny trvalky, traviny, keře aranžování květin Návrhy a realizace - zahrady

Rodinná zemědělská firma Lubomír Šantrůček se již od roku 1998 zabývá především pěstováním jahod na Vysočině. Naše plantáže se nachází v České Bělé u Havlíčkova Brodu. Naším hlavním heslem je pěstovat kvalitní produkty a spokojenost každého zákazníka. Proto se snažíme jahody pěstovat co nejšetrněji k přírodě, aby byla zachována přírodní ...