Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květiny pro labužníky. Florista. Služby: -svatební kytice, dekorace na svatební auta. -vánoční dekorace. -smuteční vazby, věnce. -floristické kurzy.

Květinářství. Prodej - květiny - floristika - dekorace - doručení květin.

Distribuce: - masožravé rostliny - sukulenty.

Rozvoz květin kamkoliv po celé Praze, ČR a SR. Jsme online květinářství s dlouholetou tradicí v doručování květin. Květiny si můžete objednat online a my je doručíme ve vámi stanovený čas ještě dnes. Veškeré zboží dovážíme přímo od Holandských pěstitelů, čímž zaručujeme jejich čerstvost a kvalitu.

Skladování, prodej, nákladní autodoprava: -agrochemikálie -pesticidy -chemické přípravky na ochranu rostlin -mořidla na obilniny -obilniny, zrniny. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Prodej zemědělských komodit. Terénní poradenství, pořádání seminářů.

Skladování, prodej, nákladní autodoprava: -agrochemikálie -pesticidy -chemické přípravky na ochranu rostlin -mořidla na obilniny -obilniny, zrniny. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Prodej zemědělských komodit. Terénní poradenství, pořádání seminářů.

Velkoobchod a maloobchod Ekologická a alternativní paliva Palety Brikety Substráty Hnojiva Půjčovna lešení

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Městské zahradnictví - prodej okrasných a ovocných stromků, keřů, trvalek, bylinek, balkonových rostlin a doplňkového materiálu částečná vlastní produkce

Eshop s květinami a kyticemi. Prodej dárkových předmětů.

Výbojky a reflektory. Jsme distributorem vybavení pro indoor i outdoor pěstování. Dodáváme profesionální techniku v podobě regulátorů, pachových filtrů, výbojek a reflektorů. Nabízíme také hnojivo a substráty.

Výroba čisticí a mycí prostředky: - tekuté prací prostředky - průmyslové čistící prostředky - avivážní a apretační prostředky - abrazivní čisticí prostředky - tekutá mýdla - autokosmetika - mazlavé mýdlo - mycí pasty - dezinfekční prostředky - tekutá hnojiva.

Návrhy, realizace, údržba: - zahrady, zahrad Prodej: - venkovní okrasné rostliny

Projekce, realizace, údržba: -zahrad -zeleně Montáž: -závlahové systémy Lesnické práce. Rekultivace, sanace. Zahradnictví, prodej: -stromy, keře -ovocné stromy -trvalky, letničky -hnojiva

Pěstování a prodej kaktusů. E-shop - kaktusy - semena.

Nabízíme tyto služby: rozvoz kytic po Olomouci a okolí, výzdoba svatebních a slavnostních interiérů a exteriérů, vázání svatebních kytic, kytičky pro svatební hosty, kytice na svatební auta, partery na rautové a slavnostní stoly, vázání smutečních kytic a věnců, prodej řezaných a hrnkových květin.

Služby: - květinový ateliér - veškeré floristické práce

Zahradnictví, prodej. - okrasné dřeviny - balkonové květiny, rostliny - sadba zeleniny, květin - letničky - potřeby pro zahrádkáře - agrochemie - keramika, plasty. Zahradní centrum Dubany: - Dubany 17 Prodejna: - Pasáž třída Míru (zlatá ulička)

Zahradnictví, prodej - okrasné keře, stromy - ovocné stromy - rostliny, letničky, balkonovky, popínavky, trvalky - jehličnany.

E-shop: - květiny, rostliny - sukulenty - stromy, keře - hnojiva - květináče

Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá rostlinnou i živočišnou výrobou. V oblasti rostlinné výroby jsme zaměřeni na pěstování krmné a potravinářské pšenice, ozimého ječmene i řepky. Živočišná výroba zahrnuje chov mléčného skotu a pastvu krav bez tržní produkce mléka. Najdete nás v obci Potvorov, okres Plzeň-sever, region ...