Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství, prodej: - hrnkové rostliny - řezané květiny - kytice.

Maloobchod, prodej: -květiny. Květinářství.

Zahradnictví, pěstování, prodej, e-shop: - trvalky - skalničky - traviny, kapradiny - balkónové rostliny - bylinky

Prodej: - semen květin a zeleniny pro profesionální pěstitele - sadby letniček, trvalek - okrasných dřevin - zahrádkářských potřeb. Služby: - šlechtění květin, výroba osiv.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -pokojové rostliny. -venkovní rostiny. -hnojiva. -řezané květiny. -jezírka a příslušenství. -zahradní nářadí. Služby: -aranžování květin. -svatební kytice. -květinové dekorace.

Seedsgo s.r.o. je českou společností se zaměřením na všechny druhy semen. Naleznete zde zeleninová semena, ovocná semena, bylinná semena nebo travní osiva pro Vaši zahrádku. V neposlední řadě Vám naše společnost nabízí semena konopná.

maloobchod a velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby - osiva - hnojiva, postřiky - květináče, obaly - zahradnické potřeby.

Prodejna květin Výstavní floristika Svatební floristika Spolupráce s pohřebním ústavem Pohřby na klíč od A do Z Velikonoční, dušičkové a vánoční dekorace zahrádkářské potřeby, substráty, hnojiva, mulčovací kůry.

Naše firma se zabývá zeleninovou a květinovou sadbou. Dále květinami pro Váš balkón, výrobou smutečních věnců a kytic. Tvoříme dušičkovou i adventní vazbu. Prodáváme substráty, hnojiva, postřiky.

Prodej: květin, pokojových rostlin, balkonovek, substrátů, hnojiv, postřiků, dárkových předmětů, pěstebních nádob, semen. Výroba: balkonových rostlin, velikonočních dekorací, dušiškového zboží, adventních a vánočních dekorací.

Naše zahradnictví se zabývá: - roubování okurek - melounů - rajčat - paprik. Nabízíme široký sortiment sadby . - zeleniny - převislých balkónových květin - letniček Prodáváme: - zahradní substráty - hnojiva - mulčovací kůru - textilie.

Naše zahradnictví se zaměřuje nejen na obchodování s krásou květin, které nabízí svým zákazníkům v té nejlepší kvalitě, ale obchodní filozofie firmy je napojená na učení feng-shui, které pochází z dálného východu a navazuje na tisíciletou tradici. V nabídce zahradnictví Škoda najdete řezané a pokojové květiny, venkovní a balkónové květiny, velké ...

Prodej: - zeleninová a květinová sadb - řezané květiny - na objednávku - smuteční vazba - dušičkové a vánoční zboží

Květinářství: květiny - řezané, hrnkové, umělé, sušené - vazané kytice, - smuteční aranže, - speciální aranžmá(z klobás, cigaret, ovoce a zeleniny, lízátek, fotek, peněz, aj.) balící materíál svíčky a esence dárky dekorace na položení í pověšení tisk smutečních stuh výzdoba při akcích zboží pro tvořivé a mnoho jiného

Veškerá květinová vazba. Aranžace interieru i exterieru. Prodej travního osiva za bezkonkurenční ceny.

Květinářství Fantazie Květinářství, květiny, maloobchod, prodej: - květiny - široká škála denně čerstvých řezaných květin, dárkového zboží a doplňky do interiéru. Naše obchody najdete v centru Nového Bydžova a Městce Králové.

Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Zahradnické centrum, prodej: - sezónní dekorační rostliny - ovocné dřeviny - listnaté stromy a keře - jehličnaté dřeviny - rododendrony, azalky a další vřesovištní rostliny - trvalky, skalničky a vodní rostliny Služby: - realizace zahrad

Údržba zeleně a parků, realizace zahrad. Prodej sazenic a lesních stromů. Lesnické práce.

Prodej, doručování, rozvoz květin v Brně, Česká republika a do celého světa: -květiny -hrnkové květiny -kytice -dárkové koše z květin -pohřební věnce -smuteční kytice -rozvoz v Brně do 99 minut, v ČR do 240 minut Služby: -aranžování interiérů (hotely, restaurace) -svatební tabule -příležitostné vazby -smuteční, svatební ...