Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství, prodej - květiny - svatební kytice - sezónní dekorace.

Zahradnictví Green Paradise. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - pěstitelské potřeby - pěstební substráty - hnojiva, osvětlení

Prodej: - plastová okna a dveře - květiny. Půjčovna: - stavební stroje.

Květinářství, prodej: - květiny - dárkové předměty

Květinářství SLAMĚNKA: -řezané a sušené květiny -svatební a smuteční vazba -semena, sazenice -zahrádkářské potřeby -vazby květin dle přání zákazníka -doručování v Plzni a okolí -výzdoby interierů -hrnkové květiny -dárkové předměty -sušené plody a oříšky. Provozovna KVĚTINY/DÁRKY/DEKORACE/ZAHRADA Plzeň, Americká 21 ...

Zahradnictví: -prodej živých květin -aranžérské práce -realizace zahrad -vazba věnců -prodej stromků, keřů a sazenic -pokojové květiny -substráty.

Zahradnictví: - okrasné dřeviny - květiny - skalničky - trvalky - růže - azalky - balkonové květiny

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - interiérové dekorace, sezónní dekorace - dárkové zboží - potřeby pro tvoření. Prodejna: -Práce 1099, 760 01 Zlín tel. 721022332, 775123530.

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní - přeprava sypkých hmot - specializováné návěsy typu WALKINGFLOOR. Prodej mulčovací kůry a dřevní štěpky.

Firma Eurolank CZ se zabývá velkoobchodním prodejem a dovozem čerstvých řezaných, zelených a hrnkových květin. Dopravu zajišťujeme třemi vlastními nákladními automobily značky Scania. Naše velkoobchody najdete již ve dvou městech a to v Mostě a v Praze.

Prodej - hnojiva - substráty Květinářství - vazba řezaných květin Zahradnictví

Maloobchod, prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny - keramika

Prodej: - přírodní kámen - obkladový kámen - dlažba z přírodního kamene Zahradní centrum, prodej: - okrasné a ovocné stromy - keře - trvalky - hnojivo, nářadí

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny

Pořádání: - workshopy a semináře v Čechách i zahraničí Pěstování a prodej: - bonsaj

Výroba, prodej: - mulčovací kůra - zahradní substrát a kompost - energetická štěpka z odpadního dřeva