Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Okrasné zahrady, veřejná a krajinná zeleň: -návrhy -projekty -realizace -udržba.

Návrhy a realizace zahrad. Zahradnické práce: - hrubé terenní úpravy - výsadba stromů - založení trávníků.

Návrhy, realizace, zahrady okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů i vzrostlých) -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní zahrady: -statické posouzení nosnosti střešní konstrukce -návrh, dodávka vhodné ...

Návrhy a realizace lesních zahrad, ekozahrad. Konzultace, zhotovení návrhu, realizace, osazování zahrad.

Projekce, realizace a poradenství: - zahradní architekt - zahradní a krajinářská architektura - včetně navazující odborné péče o zeleň - tvorba zahrad na klíč, - návrhy a dodávky drobných prvků zahradní architektury: - okrasná jezírka, prameniště, krby, grily - sezónní nebo celoroční osázení mobilních nádob, truhlíků do oken, ...

Služby: -kompletní realizace zahrad a parků včetně návrhů zeleně -poradenství v oblastech zahradní a krajinářské tvorby -dodávky rostlinného materiálu a travního semene -zakládání trávníků, pokládka travnatých koberců -údržba soukromé, firemní i komunální zeleně -rozpočty sadových úprav -kácení rizikových stromů i v ...

Práce: - úprava zahrady a sadu - projektování zahrady. Výsadba rostlin.

Projekt, realizace a údržba zahrad. Zahradní architektura. Rodinné zahrady. Okrasné zahrady. Sadové úpravy. Trávníky, traviny. Záhonové obrubníky. Zahradní jezírka. Zpevněné plochy, cesty. Zahradní posezení.

Návrh, realizace, zahradní architekt: - soukromé zahrady a veřejné zeleně - realizace soukromých zahrad a veřejné zeleně - údržba - zakládání trávníků - návrhy a realizace jezírek - zemní a výkopové práce - prodej okrasných dřevin - prodej volně ložených substrátů, zeminy a mulčovací kůry - solitérní kameny, valouny - ...

Návrhy, realizace a údržba soukromých zahrad.

Návrhy zahrad vyhotovujeme na základě nezávazné prohlídky a přání klienta. Realizujeme zahrady profesionálně a za použití originálních postupů. Provádíme komplexní údržbu zeleně v průmyslových a komerčních objektech, na veřejných a sportovních plochách, na soukromých zahradách a pozemcích.

Projekce, zakládání, údržba, práce: -okrasných zahrad. -trávníků. -řez ovocných stromů, keřů. -stříhání vinné révy. -kácení, stromů. -průklest, pokos pozemků. -koupací jezírka. -závlahové systémy -bazény.

Služby: -návrhy zahrad -realizace zahrad -úpravy zahrad -udržba zahrad -automatické závlahové systémy.

Realizace zahrad. Návrhy zahrad. Údržba zahrad. Prodej sazenic.

Zahradní architektura, služby: - realizace zahrad - projektování zahrad - rekonstrukce zahrad - terénní úpravy - údržby zahrad - úklid sněhu.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Realizace zahrad na klíč: - terénní úpravy pozemku - výsadba dřevin, rostlin - založení trávníiu semenem - mulčování výsadeb - kácení stromů.

Služby: -zakládání - realizace okrasných zahrad -návrhy, realizace a údržba zahrad i veřejné zeleně -návrhy a realizace závlahových systémů -zahradní a krajinná architektura.

Zahradnictví: -návrhy, realizace a úprava zahrad -návrhy a realizace závlahových systémů -realizace zahradních jezírek -prodej okrasných dřevin -prodej ovocných stromků (na objednávku) -údržba areálů firem -údržba a obnova trávníků -dušičková a vánoční vazba -prodej jmelí.

Zahradní centrum: - okrasné a ovocné dřeviny - substráty, mulčovací kůra - osiva květin a zeleniny, hnojiva - řezané květiny, sušená vazba - návrhy a realizace zahrad - kompletní péče o trávníky: - setí - hnojení - provzdušňování a konzultace - kácení a likvidace stromů včetně frézování pařezů.

Zahradní, zahradnické služby: - projekt - realizace - údržba zeleně zahrad - prodej okrasných rostlin - poradenství.