Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Služby: - návrhy zahrad - realizace zahrad - zahradnické práce - údržba firemních a soukromých zahrad - zakládání trávníků - travní koberce - zahradní jezírka - zahradní dřevostavby - zavlažovací systémy.

Zahradní architektura. Zahradní práce, činnost: -zahradní tvorba -zakládání zeleně -výsadba stromů, keřů -založení trávníku.

Ateliér -arch., inter., urbanismus, návrhy zahrad.

Sadovnictví. Práce související se zahradou, parkem, exteriérem sídliště: -krajinářská architektura (projekty, návrhy) -průklest, kácení stromů, odstranění pařezů, demoliční činnost -zemní práce, navážka a rozprostření zeminy, úprava terénu -drobné stavební práce vč. zajištění materiálu kamenné zídky, tarasy, dlažby ...

Realizujeme zahradní jezírka na klíč. Pokládáme fólie pro zahradní jezírka a instalujeme jezírkové filtrace. Provozujeme internetový obchod, který nabízí filtrace a čerpadla Oase, kaučukové fólie Firestone a vodní rostliny.

Pěstování, prodej: -ovocné výpěstky-všechny druhy švestky, jabloně-vyšší i nízké tvary višně, třešně, angrešt, rybíz, meruňky, broskve -okrasné výpěstky-růže, konifery. Návrhy, realizace, údržba, úprava: -zahrady -zeleně -sady.

Květinářství. Prodej kytic všeho druhu. Rozvoz, roznáška, donos, doručování, dodávky domu, do firmy či kanceláře: -květiny, květinové koše -květinové dary k svátku, narozeninám, výročím, prezentace firmy -květinová výzdoba (svatby, večírky, reklamní akce). -květinová výzdoba interiéru, včetně.

Stavíme zahradní jezírka - koupací i okrasná, potoky a vodopády. Naším cílem je tvořit místa, kde se budete cítit spokojeni. Pokud se rozhodnete pro firmu Jezírka Zdevis, spojíme práci přírody a člověka, a tak vznikne krásné vodní dílo pro Vaši relaxaci. Ekologické zahradní jezírko svým majitelům zajistí zdravé koupání v měkké, chemicky neupravené ...

Údržba zahrad Zpracování návrhu osázení Realizace výsadeb Rekonstrukce a zakládání trávníků Osazování skalek, budování a osazování vřesovišť s vápnostřežnými rostlinami Řez, průklest a zmlazování ovocných a okrasných dřevin Osazování jezírek, vodních nádrží a vodotečí Výsadby dle speciálních požadavků zákazníka Ozeleňování balkónů, teras, ...

Návrhy, komlexní realizace: -zahrady -poradenství -zakládání a údržba zeleně.

Zahradnická firma. Zahradní služby. Realizace a údržba zahrad: - soukromé zahrady - areály firem. Zakládání okrasných jezírek. Travní koberce. Okrasná školka: - listnaté a jehličnaté stromy.

Nabízíme: - navrhování, realizace, údržba, rekonstrukce zahrady.

Firma Jan KUNEŠ poradenství, návrhy, montáž, instalace a servis: - fontány - vodotrysky - kašny - další vodní prvky. Fontány jsou velmi dekorativní vodní prvek pro jakýkoli prostor. Fontány výrazně doplní exteriérové plochy, dodají klid Vaší zahradě, nebo zpříjemní interiér. Příjemně tryskající voda z fontány má velmi pozitivní vliv na ...

Trvalková školka, zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bylinky -semena -skalničky -trvalky -květinové zahrady. Služby: -zahradní architekt -ekologické poradenství

Zahrada a krajinářská tvorba zakládání zeleně - zakládání veškeré zeleně včetně hrubé a jemné modelace terénu střešní zahrady - kompletní založení extenzivní, intenzivní střešní zahrady, položení podkladních a vegetačních vrstev vodní plochy - zakládání malých vodních ploch a vodotečí, koupacích rybníků, stavební -připravenost pro ...

-projekty rodinných a bytových domů, menších průmyslových staveb -návrhy interiérů, zahrad, terénních a sadových úprav -statické výpočty a návrhy konstrukcí z téměř celého spektra stavební výroby občanské, průmyslové i dopravní

Projekční činnost v zahradní a krajinářské architektuře, dendrologické průzkumy, pasportizace zeleně, projekty údržby zeleně, projekty zahrad u rodinných domů, projekty dětských hřišť a sportovních areálů, projekty a rekonstrukce historických zahrad.

Zahradní služby. Zahradnictví. Návrhy, projekce, realizace, údržba zeleně. Odborný ořez, kácení stromů. Parkové a terénní úpravy. Založení záhonů a trávníku. Výsadba dřevin. Sídlo firmy: - U Haldy 1616/68, Ostrava - Hrabůvka.

Návrhy a realizace zahrad - zahradnická činnost - údržba - parkové úpravy - péče o parky a veřejnou zeleň. Připravíme návrhy, vybereme dřeviny, rostliny, založíme trávník, speciální hnojiva. Oblast působení Pardubice, pardubický kraj, Hradec Králové, královéhradecký kraj.

Služby: -návrhy, údržba zeleně -kácení stromů, dřevin -pokládání trávníků -péče o zahrady -zimní údržba.

Architektura, realizace a údržba zahrad. Zahradnické práce: - zakládání zahrady - projekt, hrubé terénní úpravy, instalace zavlažovacího systému, založení trávníku, výsadba - údržba zeleně - na soukromých zahradách, v areálech firem a průmyslových podniků, veřejných plochách - rekonstrukce zahrad - kácení stromů.

Návrh, realizace: - zahradní jezírka - závlahový systém.

Stavební práce: -zednické práce -rekonstrukce domů, bytů -omítky, fasády, zateplení -demolice -montáž sádrokartonu -úpravy, realizace zahrad (návrhy, pergoly, jezírka, vodopády).