ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Stavební, zámečnické, výkopové, zemní, demoliční práce, stavební firma, činnost, ruční výkopové práce, zednictví, stavitelství Znojmo, Miroslav, Jižní Morava, Brno, Moravský Krumlov, Třebíč, Vysočina, Jihlava -rodinné domy na klíč -fasády -zateplení fasád -inženýrské sítě -rekonstrukce domů -výstavba hal, skladů -základní desky k rodinným ...

Společnost Stavby Dufek s.r.o. se sídlem ve Znojmě se zabývá komplexní výstavbou a rekonstrukcemi rodinných domů a bytů a zemními pracemi, včetně úprav zahrad. Současně také provozujeme realitní činnost. Nabízíme vám veškeré služby od koupě pozemku, vypracování projektu a také následné výstavby, včetně terénních úprav. Naše služby: - ...

Internetový prodej bazénů, jezírek a vířivých van. Nabídka bazénových technologií a příslušenství, bazénových ohřevů, vysavačů, filtrů, bazénové chemie a infrasaun. Dodávky zahradních jezírek, fontán i osvětlení.

Květinářství, velkoobchod s květinami - hrnkové, pokojové, balkónovky. Výroba květinových vazeb a aranžmá.

Izolace stavebních konstrukcí - střechy, bazény, jezírka, fasády. Kompletní montáž klempířských prvků. Pomoc s realizací zelených střech.

Levná autodoprava, nákladní doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní. Expresní přeprava, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - motorky, motocykly - čtyřkolky - zahradní technika - zahradní sekačky - zahradní nábytek.

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výměny zásuvek a vypínačů - malířské a natěračské práce - práce na zahradě - mytí výloh a vitrín.

Postaráme se Vám o opravy a převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, elektrického nářadí, domácích vodáren, sekaček a vysavačů.

Péče o vzrostlé stromy a odborné ošetření stromů. Zajištění rizikového kácení s využitím stromolezecké techniky. Ořezy stromů a kácení. Ošetřování památných stromů.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Květinářství. Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svíčky -dekorativní keramika -květináče a obaly Vazba: -kytice. - svatební kytice a výzdoba - smuteční vazba

Přímý dovozce, velkoobchod: - květináče - obaly na květináče - plastové přepravky a bedny -plastové sudy 30 - 220 litrů -plastové kádě 80 - 1500 litrů -plastové kanystry a barely 5 - 60 litrů -plastové květináče a truhlíky -kované stojany na květiny a vánoční stromky - konve Maloobchod: -koupelnové obklady, dlažby, ...

Květinářství Hana Víchová ve Znojmě zajišťuje vazby a kytice nejen pro slavností příležitosti, ale také smuteční floristiku. Prodáváme dekorace do interiéru i exteriéru, dále také hrnkové a balkónové kytky a trvalky.

Internetový obchod s květinami. Prodáváme Pokojové rostliny, balkonovky, letničky a trvalky. Příprava dárkových, svatebních i smutečních květinových vazeb.

Nabízím: -řezané i vázané květiny, stavební, smuteční, dušičkové a vánoční vazby.

Kácení stromů, ořez stromů, péče o dřeviny a zahrady, výškové práce.

Internetový obchod s dětským zbožím, autokosmetikou, vybavením pro dům a zahradu, elektronikou, telefony, modemy, notebooky a tablety.

Prodej, e-shop: -bonsaje, TOP bonsaje -polotovary a zapěstovaný materiál -keramické misky, doplňky -nářadí na bonsaje -misky z netradičních materiálů -hnojivo na bonsaje -chemická ochrana, substráty -mykorhizní přípravky, bambusové doplňky -bonsajové výstavní stolky -knihy o bonsajích -časopisy o bonsajích -suiseki -zahradní ...

Zahrádkářské potřeby a nářadí, hrnkové a řezané květiny, potřeby pro domácnost, potřeby pro kutily a řemeslníky, ruční nářadí, spojovací materiál a další.

Domácí potřeby: - vodoinstalační materiál - elektroinstalační materiál - barvy a laky - drogerie a drogistické zboží - spojovací materiál - bílé elektro - černé elektro - zahradní technika.

Květinové studio. -květiny, kytice -řežané i sušené květiny -dekorace a keramika. Služby: -zajištění výzdoby pro firmy, společenské akce -svatební floristika -projekce a realizace zahrad. Prodejna: Horní nám. 7, 669 02 Znojmo

Autorizovaný prodej, servis: - čistící technika, zahradní technika - čistící stroje Profi, Hobby

Velkoobchod a maloobchod: - chemické přípravky - hnojiva - květináče, truhlíky - nářadí - osivo, sadba - postřikovače - vinařské potřeby -

Prodej, montáž, servis: -venkovní, vnitřní bazény, bazénů nadzemní, do země -bazény laminátové, fóliové (plech, fólie, termoplastfólie), plastové, betonové (vyvaření fólie, keramické obklady) -zastřešení, solární plachty, zimní plachty -příslušenství, chemie -sauny, sauna na míru, kabinkové -vybavení pro sauny -vířivé vany, bazén, ...

Truhlářství, truhlářská výroba, výroba nábytku z masivu, zahradního nábytku, pergol, dřevěných soch.