ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

Železářství, velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -ruční nářadí, elektronářadí -trezory, panty, zámky, kování -domácí potřeby, květináče, zrcadla -umělé květiny -kuchyňské zboží-váhy, konvice, jídelní soupravy, nádobí, hrnce -elektrospotřebiče-sporáky, elektrické trouby, vysoušeče vlasů (fény), kulmy -sklo, porcelán, vázy, ...

Nabízíme: - sedací soupravy látkové i kožené, ložnicový nábytek, obývací stěny, kuchyně a dětské pokoje. Prodej: - zahradní a proutěný nábytek a doplňky.

Výstavba a rekonstrukce: - laminátových bazénů - keramických bazénů - fóliové bazény - vířivky - zastřešení bazénů Prodej příslušenství a bazénové techniky k bazénům

Kovárna, krbové nářadí, schody, zábradlí, brány, ploty, mříže Znojemsko, Moravské Budějovice, Třebíč. -interiérové zábradlí -zahradní nábytek -vánoční stojánky na stromeček -oblouky k růžím -hřbitovní kříže -okování krbů a udíren -okování dveří, vrat a oken -osvětlení, přístřešky -koše na dřevo -jídelní sety -konferenční ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: -sušené rostliny, trávy a plody (široký sortiment) -aranžérské potřeby -řezané květiny -proutěné zboží. Služby: -aranžování květin do přinesených nádob -svatební, slavnostní a příležitostná vazba -květinová úprava interiérů -poradenská služba.

Výroba betonových plotů. Montáže plotových systémů provádíme nejčastěji v okolí Znojma, Brna, Mikulova. Prodej betonových desek a sloupků pro stavbu svépomoci vč. poradenství. Stavební, výkopové i dokončovací práce. Dále zajišťujeme: zahradní architekturu, úpravy zahrad vč. kácení porostu, starých stromů (prořezávky), údržba zeleně. Výroba, montáž ...

Velkoobchod, maloobchod květinářství, prodej suchých, květinových vazeb, květinové vazby: -řezané květiny -hrnkové květiny -sušené rostliny -vazby-svatební, slavnostní, příležitostné -aranže ze sušiny -zahradní keramika -okrasné květiny-bonsaje, mobilní zeleň, sukulenty, kaktusy -bytové fontány

Květinová farma - prodej řezaných květin, pěstování, prodej semínek - dovoz květin až do domů - okolí Znojma - svatby - kurzy - vazby květin, věnců i ekologické pěstování Pěstování květin bez pesticidů.

Společnost Služby města Moravský Krumlov, příspěvková organizace má na starost správu a údržbu města Moravský Krumlov. Předmětem činnosti naší organizace je správa, péče a rozvoj nemovitostí ve vlastnictví zřizovatele, výroba a rozvod tepla, provozování koupaliště, veřejných WC, čištění města a zimní údržba, odvoz komunálního odpadu, provozování ...

Zahradnictví, e-shop. Prodej, eshop: -cibuloviny -dvouleté rostliny -balkónové rostliny -léčivé rostliny -trvalky -kbelíkové trvalky -pivoňky -skalničky -dřeviny -vodní rostliny aj.

Využití odvozní soupravy(dřevo) -štěpka -biomasa. Lesnické práce a služby -těžba dřeva -přibližování dřeva -doprava dřeva -pěstební činnost -poradenská činnost. Autodoprava: -nákladní doprava. Dřevovýroba, výroba: -palivové dřevo Průmyslová ulice areál ČD Prodej: -dřevěné obaly a výrobky -široká škála dřevěných ...

Ovocná a okrasná školka. Zahradnictví, pěstování, prodej: - dřeviny - ovocné stromky, stromy: - meruňka, slivoň, třešeň, višeň, broskvoň, hrušeň, jabloň - okrasné stromky. Maloobchod, prodej: - hnojivo - substrát, zemina - semena, sazenice.

Prodej ovocných keřů a stromů z vlastní produkce. Možnost nákupu přes e-shop. Závlahové systémy pro zahrádkáře, prodej zahrádkářských potřeb (substráty, ochranné fólie, hnojiva a postřiky, odborná literatura)

Výhradní dovozce strojů německé firmy CLAAS a švédské firmy VÄDERSTAD pro ČR. Stroje jsou určeny pro použití v zemědělství. CLAAS je výrobcem strojů pro sklizeň, tažné traktory a manipulátory VÄDERSTAD vyrábí secí stroje a stroje pro zpracování a úpravu půdy. Velkoobchod, dodávka, prodej: -zemědělská technika, stroje, technika nová ...

Bazény vyrábíme již od roku 1996 a můžeme tedy nabídnout dlouholeté zkušenosti a praxi v oboru výroby bazénů a jejich instalace. Bazény vyrábíme pouze z kvalitních materiálů s dlouhou životností a vynikající barevnou stálostí. Specializujeme se rovněž na zastřešení bazénů, které je snadno ovladatelné a elegantní. Kvalitní zastřešení Vám rovněž ...

Společnost Ivan Krejčí je autorizovaný prodejce a servis lesní a zahradní techniky pro oblast Znojmo. Zajišťujeme prodej, servis a dodávku: -malá zahradní technika -mechanizace zahradní, malá zemědělská -systém VARI, TERRA, VARI PONY. VARI: malotraktory, kultivátory, příslušenství, servis, náhradní díly. HUSQVARNA: motorové pily, ...

Zahradnictví, pěstování, prodej: -okrasné dřeviny -jehličnany -kvetoucí keře -stromky -růže. Prodej: -zahradní substráty -hnojivo -travní osivo.

Prodej, servis, pronájem manipulační a vysokozdvižné techniky pro oblasti Třebíč, Znojmo, Vysočina a Jihomoravský kraj se zaměřuje firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., se sídlem mezi Třebíčí a Znojmem, v Grešlovém Mýtě. Poskytujeme nejen prodej, ale také kompletní služby pro majitele vysokozdvižných vozíků, jako je:

Prodej ovocných stromků, ovocná školka, zahradnictví, Moravský Krumlov, Znojmo, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou, Ivančice prodej: -jabloně -hrušně -meruňky -švestky -ryngle -třešně -višně -broskvoně -nektarinky -angrešt -rybíz -růže -stolní réva -jehličnany.

Veškeré potřebné nářadí a techniku pro dům a zahradu zakoupíte v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou v Železářství u Přemy. V prodejně pořídíte zahradní techniku, mimo jiné i produkty značky Husquarna, ale také ruční i elektrické nářadí. .

Agroservis Holý se zaměřuje na prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky a elektrického nářadí. Jsme autorizovaným prodejcem a servisním střediskem techniky značky Husqvarna, avšak v našem sortimentu máme i zboží Kioti, GARDENA, Makita aj.

David Svoboda se zaměřuje na demoliční práce, úpravy zahrad, vyklízení domů, stěhování, odizolování domů a mnoho dalšího.

Společnost Urbania - jih, s.r.o. se již od roku 2004 zaměřuje na pronájem, prodej a instalaci dopravního značení. Dále do našeho sortimentu také patří městský mobiliář. Zpracujeme grafický návrh dle vašich požadavků, vyřídíme vše potřebné na úřadech a samozřejmě nainstalujeme.

Služby: -rizikové kácení stromů, riziková těžba -frézování pařezů -štěpkování -ošetření stromů -zajištění korun stromů -mulčování -sečení trávy. Provozovna: -Brno, Anenská 3.