ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Pěstování a prodej: - balkónové květiny, rostliny. Sadba: - květiny - zelenina - macešky - chryzantémy hrnkové a řezané. Smuteční a dušičková vazba. Květinářství. Realizace a údržba zeleně. Prodej: - dřeviny.

Výroba: - kotce, Psi boudy - zahradní nábytek. -terasy -pergoly -zahradni domky

Květinářství. Prodej: - květiny. Květinová síň: - vázání, vazba slavnostní, smuteční, suchá, svatební. -donášková služba

Dárkové koše a balíčky, květinové dekorace a vazby, svatební vazby a dekorace.

Pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, skalniček, sezónních balkónových a záhonových rostlin a zeleninové sadby. Prodej substrátů a hnojiv, chemických prostředků na ochranu rostlin, truhlíků a nádob. Květinářství - řezané a hrnkové květiny, slavnostní, smuteční a dušičková vazba. Prodej: - okrasné stromy a keře, trvalky, skalničky - ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis, půjčovna: - záhradní a lesní technika - elektrické nářadí, nástroje.

Návrhy a realizace zahrad. Údržba zahrad, údržbu rostlin v interiérech a aranžerské práce Ošetřování trávníků během vegetace. Ošetřování okrasných zahrad. Údržba pokojových květin v interiérech. Květinové výzdoby pro reprezentační místnosti, sály. Výzdoby prostor k různým příležitostem (svatební hostiny, oslavy, semináře).

Výroba, prodej, velkoobchod: - černá netkaná textilie BIOTEX mulčovací, krycí (pro zahrádkáře) - bílá krycí netkaná textilie BIOTEX.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - elektrické nářadí BOSCH, SKIL, DREMEL - nářadí pro kutily, profesionální nářadí - zahradní technika - mikronářadí.

Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna, servis, opravy, půjčovna, pronájem, E-shop: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky.

Nástřiková izolace. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - kanalizace - oprava, rekonstrukce - chodníky - bazény - altány - sklípky. Sídlo firmy: - Hodoňovice 211, Baška.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Zasilatelská služba - květiny Květinářství

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - sazenice, semena - květiny - zahradnické potřeby.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Servis betonáren: - čistění, úpravy a rekonstrukce zásobníků sypkých materiálů - výměna obložení lopatek a ramen míchacích jader - lepení pasových dopravníků, výměna válečků a pohonů - vulkanizace výsypek za tepla i za studena - výměna a servis pneumatických prvků. Servis strojů a zařízení. Výškové práce: - servis a údržba ...

Prodej: - luxusní parfémy - netkané textílie - mulčovací textilie zabraňující růstu plevele - krycí textilie chráníci před mrazem a škůdci - různé gramáže a barvy - potřeby pro zahrádkáře - netkané textílie na ochranu záhonů.

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Velkoobchod, prodej: - dětský, kojenecký textil. Maloobchod, prodej: - zahradní nábytek.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Prodej, servis, oprava: - zahradní a lesní technika - farmářské, profesionální, hobby pily, - křovinořezy, vyžínače - rozbrušovačky - sekačky - zahradní traktory.

Květinářství, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba

Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba