ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Pěstování, prodej a vázání - květiny a kytice

Prodej - palivové dřevo Zeleňsekání - travnaté plochy

Prodej - porcelánové hrníčky Prodej - medové produkty - sýrové produkty Prodej - upomínkové předměty Prodej - zahradní keramika

Poskytuje - služby cestovních kanceláří Prodej - živé rostliny - řezané květiny - věnce a kytice Zakládání a údržba zahrad, parků a sadů Prodej - osivo květin, dřevin a okrasných rostlin Pěstování zahradních specialit Pěstování zeleniny - zpracování produktů rostlinné výroby Chov ovce, kozy, koně, osli, muly a ...

Sadové a parkové úpravy

Prodej - pracovní oděvy Prodej - propan - butanové lahve Prodej - zahrádkářské potřeby Prodej - krmiva

Hřbitovy Zahradnictví Rostlinná výroba - brambory - obiloviny Chov - masná plemena

Prodej - elektrické nářadí Prodej - zahradní technika

Velkoobchod - zahradnické potřeby

Prodej - květiny Chov domácích zvířat

Odstaňování odpadů Zahradnictví Rybolov - chov ryb Pěstování zeleniny Chov zvířat

Pobočka. Zahradnické práce, údržba zeleně.

Zahradnictví. Služby: - zahradnické.

Péče o hroby. Služby: - pravidelný úklid, údržba, mytí pomníků, zálivku, odplevelení - likvidace mechů a lišejníků - ošetřování rostlin - vysazování květin, trávy či zeleně - výzdoba hrobu.

Pobočka. Květinářství.. Maloobchod, prodej: - řezané, hrnkové květiny. Služby: - donáška květin v okrese - slavnostní a smuteční vazky.

Výstavba: - kovové konstrukce a zastřešení - ploty na klíč. Zámečnictví. Prodej, maloobchod: - zahradní nábytek - zemina, hnojiva, květináče, zahradnické potřeby - zatravňovače - obrubníky, odvodňovací žlaby.

Maloobchod, prodej, servis: - zemědělská a zahradní technika - traktory, sekačky, motorové pily, křovinořezy, parkové traktory, malotraktory - náhradní díly.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu i lamina - bytové doplňky - okna, dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské.

Naše firma pracuje v zahradnickém oboru s tradicí od roku 1991. Naším cílem je poskytnout zákazníkům co nejúplnější služby - to znamená zpracování zakázky od zajištění projektu, přípravy rozpočtu, vlastní realizace až po následnou údržbu zeleně. Na provádění prací se podílí kvalifikovaní pracovníci. Firma je vybavena veškerou potřebnou speciální ...

Zahradnictví, prodej, maloobchod: - pěstování květiny, okrasné dřeviny - aranžování, vázání kytic a věnců - květiny i řezané, květinářství - substráty, hnojiva - zahradnické potřeby - květináče, truhlíky.

Zahradnictví. Zahradnické práce: - terénní, sadové úpravy (ozelenění) - údržba veřejné zeleně. Prodej, pěstování: - sazenice - květiny.

Zahradnictví. Zahradnické práce: - terénní, sadové úpravy (ozelenění) - údržba veřejné zeleně. Prodej, pěstování: - sazenice - květiny.