ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - sestavování nábytku - instalatérské práce - obkladačské práce - zámečnické a svářečské práce - klempířské práce - kácení stromů - opravy a stavba plotů - terénní úpravy a další.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Služby: - návrhy, realizace a údržba okrasných zahrad - ovocnářství - roubování, řez stromů - kurzy aranžování - květinářství - přesazování, ošetřování rostlin - poradenství.

Činnost: - správa, údržba nemovitostí - úklidové služby - bezpečnostní agentura - úprava zahrad.

Kompletní zahradní servis. Realizace zahrady na klíč. Závlahové systémy. Zahradní prvky: - kamenné zídky - dřevěné terasy - solitérní kameny - obklady - chodníky - dlážděné plochy.

Zahradnictví, okrasná školka. Prodej: - listnaté dřeviny - ovocné stromky - jehličnaté stromy a keře - skalničky - traviny a bambusy.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - pro domácnost: - montáž a demontáž nábytku, kuchyňských linek - upevnění polic, skříní - výměny vodovodních baterií, syfonů - drobné zednické práce - malování a tapetování - pokládání podlahových krytin - veškeré úklidové práce - ...

Zakázková výroba v oboru truhlářství. Výroba z masivu: - schodiště, zábradlí - kuchyňské linky, pracovní desky - koupelnový nábytek - skříňky, poličky - skříně - vestavěné i solitéry - postele - jedno i dvojlůžkové, patrové, zvýšené - stoly - jídelní, psací, konferenční, televizní - dveře - vnitřní, venkovní, posuvné - zahradní ...

Služby: - rizikové kácení stromů - ořezy stromů, větví - frézování pařezů - údržba trávníků.

Kompletní služby zajišťující bezproblémový chod domácnosti. Hodinový manžel.

Výroba, kovovýroba: - grily - zahradní altány - ploty - zahradní nábytek

Služby: - lesnické - arboristické - rizikové kácení - ořez koruny stromů - ošetření stromů - statistické zajištění koruny

Výroba z plastů, realizace: - bazény, bazénové zastřešení - jímky, septiky (dle zákazníka různé typy a velikosti) - vodoměrné šachty - sudy, kádě, samonosné nádrže - volně stojící nádrže - potrubí z PP, PVC, PE - odsávání z PP, PVC, PE - vzduchotechnika - filtrační technologie pro bazény, koupaliště (plastové, foliové, nerezové) ...

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Výsadba a realizace zahrad, průmyslových areálů, hrobů. Okrasné zahrady.

Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatních objektů - stěhování nábytku - údržba a sekání zahrad - úklid sněhu - výroba pergol či přístřešků na auto - drobné opravy vodoinstalace - elektromontážní práce - malování - stavební práce.

Služby - návrh a realizace zahrad - projektování veřejné zeleně - dětská hřiště.

Realizace zahrad. Údržba stromů, ovocných a vše související se zelení.

Prodáváme víno, dárkové zboží, květiny a zahradnické potřeby.

Poskytujeme služby v oblasti zavlažování. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kapková závlaha. Instalujeme zahradní osvětlení.

V našem internetovém obchodě vitraze-osvetleni naleznete širokou škálu interiérových svítidel. V nabídce naleznete dětská svítidla, klasická svítidla, moderní svítidla, svítidla Tiffany přímo od výrobce za bezkonkurenční nízké ceny. Kvalitní interiérové dveře s vitráží a vchodové dřevěné dveře rovněž přímo od výrobce. Snažíme se oslovit ...

Pronájem: - montážní plošiny do výšky 13, 16, 18, 19, 21, 27, 35 - stavební manipulátor do výšky 16 m a 25 m - rizikové kácení, ořezy stromů, výškové práce, teleskopické manipulátory, pronájem plošin, zdvihací technika, práce ve výškách, plošiny Kontejnerová přeprava do 5 t, hydraulická ruka, kontejner.