ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Barevné zahrady. Návrh a realizace zahrady na klíč. Zahradní úpravy, kobercový trávník, jezírka, závlahový systém TORO.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Květinářství - květiny Stella Prodej: - květiny - zeleninová a květinová osiva - dárkové zboží. Zásilková služba: - dovoz květin po celé ČR. Prodejna: - Olomouc, Havlíčkova 3, tel.:774302779, 585225487.

Zahradní architektura Projekce, realizace: -rodinné zahrady -veřejná zeleň. Dendrologické průzkumy.

Maloobchod: - květiny řezané, hrnkové - ovoce, zelenina.

Okrasná školka Prodej: - rostliny. Návrhy a realizace zahrad.

Prodej, servis: -zahradní a komunální technika Agzat, Balcar, Robot, Jonsered, Solo, Alko, Stiga, Lombardini-D, Kohler, Briggs & Stratton, Tecumseh. Servis: -motorová vozidla -jednostopá motorová vozidla. Další provozovna: -Litovel, Uničovská 75.

Zahradnická činnost: - návrhy, realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - výsadba vzrostlé zeleně - pokládka kobercových trávníků - závlahové systémy - ošetřování trávníků.

Prodej: - květiny - semena - hnojiva - dárkové zboží - květináče.

Prodej: - okrasné dřeviny - ovocné stromky - květiny.

Krajinářské, parkové a zahradní úpravy. Prodej: - sadbové stromky, keře, semena.

Květinářství. Prodej: - květiny řezané - květiny hrnkové. Vázání věnců a kytic na zakázku: - vazba svatební, smuteční.

Produkce a prodej - ovocné dřeviny - růže

Prodej - zahradní postřikovače

Dům květin - květinářství PINIE. Prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny.

Zahradnictví - věnce na dušičky, zlaté jmelí

Prodej - keramika i venkovní Prodej - hnojiva - postřiky - zeminy Prodej - řezané, sušené a umělé květiny - venkovní dřeviny, květiny - dovoz květin na přání do 15 km (květinová pošta)zdobení proutěných výrobků Prodej - semena

Prodej - letničky a balkónové květiny Návrhy, realizace, zahrady Školka okrasných rostlin pěstování (včetně prodeje) - letničky a balkónové květiny

Návrhy a realizace - zahradyzakládání zahrad - vytyčení záhonů - hnojení trávníků a rostlin - stříhání rostlin, keřů a živých plotů - sekání trávy - pletí záhonů

Prodej - osvětlení Prodej - vzduchotechnika Prodej - hnojiva - substráty

Posuzování vlivů na životní prostředí - E.I.A. Úpravy a ochrana krajiny: Projekční a inženýrská činost pro úpravy vodních toků, nádrží, protierozní opatření, terénní úpravy, rekultivace pozemků, sanace starých skládek odpadů, revitalizaci krajiny, výsadby a údržbu zeleně v krajině.