ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Služby: - štěpkování dřevní hmoty - prořez stromů - sečení, hrabání vysokých travin.

Služby: - návrh, realizace zahrady, zahrad - trávníky - výsadba stromy, keře, kvetoucí rostliny - údržba zeleně

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.

Maloobchod, e-shop: - potřeby pro pěstování chilli papriček - hnojiva, substráty, pěstební systémy, osvětlení, zavlažování.

Služby: - návrhy, realizace zahrady, zahrad - zahradnické služby - arboristika

Služby: - arborista - odborná péče o stromy - stromolezení - rizikové kácení

Internetový obchod, e-shop: - bytové dekorace, doplňky - zahradní nábytek - rybářské potřeby.

E-shop - dekorace, dekorační předměty - infrasauny - solární sprchy - zahradní nábytek - elektrokola - bazénové příslušenství.

Realizace a údržba zahrad - kácení, prořezávání stromů.

Bazény: - thermo - keramické - foliový - typizovaný - betonový. Parní lázně: - slouží jako prevence onemocnění - přispívá k zotavení a uvolnění - napomáhá pěstování krásy. Parní lázeň slouží jako prevence onemocnění, přispívá k zotavení a uvolnění a napomáhá pěstování krásy.

Činnost: - rekultivace zahrad - údržba zahrad, zeleně - sekání trávy, hrabání listí.

Květinářství, prodej: - hrnkové rostliny - řezané květiny - kytice.

- návrhy prakticky všech druhů budov - tvorba interierů - zahradní architektura a urbanismus Významný podíl tvoří řešení širších urbanistických koncepcí, urbanistických studií, generelů i koncepce areálů zdravotnických, sociálních nebo administrativních zařízení.

Zakázková výroba nábytku v oblasti Praha. Nábytek na míru, výroba a montáž kuchyní, postelí, skříní, schodiště. Truhlářské práce, zakázková truhlářská výroba. Truhlářství, výroba nábytku na míru, montáž kuchyně, kuchyňské linky. Poradíme vám, jak účelně využít prostor, který máte k dispozici a zaměření a vytvoření grafického ...

Bazény - výroba a prodej. Specializujeme se na komplexní dodávky bazénů - rodinných i veřejných.

Výroba zboží z plastů pro domácnost: -samolepící háčky -koupelnové doplňky -bytová značení -kuchyňské potřeby. Pro zahradu: -obaly na květiny -rozprašovače mechanické -kropící konvičky -zahradní doplňky. Technické kooperace: -průmysl, stavebnictví.

Provádíme realizace zahrad, balkónů, teras a interiérů. Realizace zahrad, zahradní služby, balkóny terasy a interiéry. Zahradní služby, realizace balkónů, teras, interiérů

Seedsgo s.r.o. je českou společností se zaměřením na všechny druhy semen. Naleznete zde zeleninová semena, ovocná semena, bylinná semena nebo travní osiva pro Vaši zahrádku. V neposlední řadě Vám naše společnost nabízí semena konopná.

Víceůčelové zahradní a ochranné sítě

Internetový obchod pro bydlení, kutily, zahradu, dětské zboží.

Prodej, maloobchod: -bazénová chemie -bazény -sauny -vířivé vany.

Dovoz a velkoobchodní prodej rattanového nábytku, bytových doplňků a stříbrných šperků: -soupravy, stoly, židle -křesla, pohovky -komody a prádelníky -předsíňové stěny, stojany, zrcadla -police, botníky, skříňky -postele a noční stolky -venkovní a zahradní nábytek -zařízení pro hotely a restaurace.

Nábytek na zahradu, ratanový i pro zvířata. Voskový nábytek z masivu pro hotely, restaurace a kavárny.

Poskytujeme zahradnické služby. Zajišťujeme návrhy, realizace a údržby zahrady. Provádíme realizace, údržbu firemní a veřejné zeleně. Dodáváme závlahové systémy, trávníkové koberce, arboristické práce, štípané palivové dřevo a mulčovací kůru.