ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Výroba, prodej: - stínítka pro indoor kultivaci rostlin

Úklidové služby - úklid kanceláří, obchodních prostor a průmyslových podniků - zimní údržba, úklid sněhu - údržba travnatých ploch.

Internetový obchod, e-shop: - motorové pily, příslušenství - lesnické nářadí - ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy.

Truhlářství. Výroba nábytku na míru - kuchyně - kancelářský nábytek - ložnice - zahradní nábytek - pergoly.

Nabízíme dřevený zahradní nábytek z masívu sibiřského modřínu a jiných dřevin, campingový nábytek: masivní dřevěné židle a lavice, zahradní sestavy k posezení. Vyrábíme sériové a na míru dřevěné zahradní domky, dětské dřevěné domečky, dětská hřiště, dřevěné dětské houpačky a houpačky rodinné, domky na nářadí, dřevěné pergoly, dřevěné altány. ...

Květinářství. Květinová zásilková služba do celého světa, v České Republice i v Praze. Svatební, smuteční a jiné kytice v našem internetovém květinářství - rozvoz po Praze, České republice, možné doručování do celého světa. Prodej květin nejen on-line, ale i na několika místech v centru Prahy.

Prodej značek Pioneer, Panasonic, Sony, JVC, Philips, Canon, LG, Samsung, Yamasaki, V.D.O. Moto, Thomson, AL-KO a další: - kvalitní elektronika, - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty, CD a DVD přehrávače a rekordéry - motocykly - potřeby pro sport, hobby - zahradní technika Nejširší výběr elektro na českém trhu.

Prodej - dárkové a upomínkové předměty Květinářství - vazby květin na přání - mezinárodní květinová pošta Zahradnictví

Služby: - údržba hrobů, péče o hroby - údržba menších zahrad - květinové vazby, dekorace.

Internetový obchod s nářadím a pracovními pomůckami pro kutili, autodoplňky, outdoor vybavení, drobnou elektronikou, potřeb pro dům a zahradu.

Rizikové kácení stromů - prořezání stromů Výškové práce

Zahradnické služby - projekce a realizace zahrad - komplexní péče a údržba zeleně.

Prodej, e-shop - nábytek - sedací soupravy - ložnice - matrace, postele - kuchyně - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - bytové doplňky. Prodejny: Prodejna nábytku Opava Těšínská 1023/29 74601 Opava tel. 778 528 011 Prodejna nábytku Krnov Opavská 593/61 794 01 Krnov tel. 778 528 010 Centrální sklad Budapešťská ...

Zahradnické práce, péče o zeleň - ošetření zelených porostů - sekání travních ploch.

Služby: - rekonstrukce domů, bytů i nebytových prostor - zateplování - montáž oken, dveří - realizace zahrad

Práce: - údržbářské - hodinový manžel.

E-shop - květiny - svatební kytice - květinové vazby. Rozvoz květin. Realizace zahrad.

Návrh a realizace zahrad - projektová dokumentace zahrad - realizace zahrad a závlahových systémů - zahradní design.

E-shop: - nářadí - zahradní nářadí - potřeby pro dílnu

Návrh, realizace: - zahrady - květinová výzdoba interiérů a zimních zahrad Údržba zahrad.

Činnost: - péče o stromy - prořezávání stromů - rizikové kácení stromů.

Projekce a realizace zahrad a krajiny, dendrologické průzkumy.Údržba zeleně a veřejných ploch.