ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Prodej zahradnických potřeb, doplňků. Dřevěný zahradní program: - pergoly - ploty - balkony - nářaďové domky - palisády - zahradní nábytek - dětská hřiště - chaty - altány..

Služby: - floristika - květinová výzdoba, aranžmá a dekorace pro slavností události - zahradní architektura

Zahradnické centrum, prodej: - sezónní dekorační rostliny - ovocné dřeviny - listnaté stromy a keře - jehličnaté dřeviny - rododendrony, azalky a další vřesovištní rostliny - trvalky, skalničky a vodní rostliny Služby: - realizace zahrad

Kompletní realizace bazénů, vířivých van, roletových krytů, zastřešení a obkladů. Prodej stavební chemie. Revize spotřebičů.

Návrhy a realizace zahrad. Působíme v okresech Praha západ, Okres Kladno a další okresy ve středočeském kraji včetně Prahy. Jak s námi spolupracovat Osazovací plán 3D vizualizace Sortiment rostlin a počet kusů Rozpočet Plán péče o zahradu Realizace je převedení vašich představ do skutečnosti

Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně - projekce zahrad - zakládání trávníků - závlahové systémy, jezírka - rizikové kácení a řez ovocných stromů. Zahradní stavby, montáž - zídky - pergoly - skalky.

Návrhy a realizace zahrad - návrhy projektů zahrad a zeleně - realizace a údržba zahrady - rizikové kácení stromů - jednorázové i stálé úpravy zahrad - automatické zavlažovací systémy - střešní zahrady.

Realizace zahrad, Japonské zahrady, Feng shui, Prodej soliterních kamenů, Koupacé jezírka

Zahradnictví se specializuje na kvalitní výrobu mladých rostlin pro tuzemský trh: Chrysanthemum, Pelargonium peltatum, Pelargonium zonale, Pelargonium grandiflorum, Petunia, Impatiens a široký sortiment letniček, záhonových a balkónových květin. Dále naše zahradní centrum nabízí široký sortiment potřeb pro zahrádkáře a pěstitele. - pokojové ...

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizace - zahrady Montáž a servis - zahradní závlahy

Prodáváme doplňky na zahradu, pracovní rukavice, stylové oblečení na zahradu, holinky Laura Ashley, dětské pracovní rukavice, dekorace do zahrady, zahradní osvětlení, lucerny.

Návrhy, realizace, zahrad, zahradní jezírka, závlahové systémy, pokládka, trávníky.

Letní a zimní úklid a údržba chodníků a parkovišť - odklízení sněhu Údržba zeleně - sekání trávy křovinořezem - drcení větví - řezání a štípání dřeva - úklid listí

Služby: - návrh a realizace zahrad - údržba zahrad - okrasná a koupací jezírka

Hodinový manžel - drobné úpravy v domácnosti - práce na zahradě - sestavování nábytku.

Ateliér zahradní a krajinné architektury. Living in green s.r.o. Palackého 70, 252 29 Dobřichovice

Výhradní zástupci firmy Garden Impressions pro Českou Republiku.Prodej zahradního nábytku, pronájem vlastních apartmánů, prodej zdravotních matrací a doprava.

Dodávka - zavlažovací systémy RAINBIRD Servis záruční i pozáruční

Prodej sortimentu pro velká zahradní centra a prodejny pro zahrádkáře a květinářství.

Stavební společnost - rekonstrukce budov a domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - realizace a rekonstrukce bazénů - obkladačské práce.

Služby - projekty a realizace zahrad na klíč - celoroční údržba zahrad - zakládání trávníků - výsadba rostlin.

Internetový obchod, e-shop: - kuchyňské potřeby - bytové doplňky - samozavlažovací květináče - svíčky Yankee Candle.

E-shop: - zahradní technika, nářadí, nábytek - bazény - krby, kamna - bytové doplňky - žebříky - sportovní potřeby - nábytek - domácí spotřebiče - autodoplňky - motopříslušenství

Prodej a montáž bazénů. Nabízíme bazénovou chemii. Věnujeme se čištění nádrží na ropné produkty.