ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Návrh, realizace, údržba: - zahrady - firemní pozemky Služby: - interiérový design

Služby: - autoškola - nákladní autodoprava - účetnictví - zahradní práce - kurzy první pomoci - psí školka, hotel pro psy

Firma Eurolank CZ se zabývá velkoobchodním prodejem a dovozem čerstvých řezaných, zelených a hrnkových květin. Dopravu zajišťujeme třemi vlastními nákladními automobily značky Scania. Naše velkoobchody najdete již ve dvou městech a to v Mostě a v Praze.

Rozvoz a prodej květin a kytic po Praze . Objednávat můžete online na našem eshopu www.kvetinysasanka.cz, nebo přímo u nás osobně. Čerstvě řezané květiny, prodej hrnkových květin, dárkových předmětů a bytových doplňků. Květiny a kytice pro každou příležitost, svatební kytice, smutenční kytice, květiny z lásky. Doručování - Praha a okolí. ...

Dovoz bazénů, zastřešení a příslušenství. Servis, rekonstrukce a zazimování.

Jsme malá zahradnická firma, která se od roku 1994 zabývá návrhy, realizací a údržbou zahrad a zeleně. Jsme vybaveni mechanizací.: - minibagr Kramer - pásový bagřík Vermeer -štěpkovač Eliet - multifunkčí stroj Rapid - mulčovače - rotávátory - vertikutátory - aerifikátory.

Odolné dřevoplastové terasy. Zabýváme se prodejem a montáží WPC teras českého výrobce. Kromě WPC teras nabízíme také Thermowood materiál. V naší nabídce najdete také dřevěný interiérový i zahradní nábytek..

Správa a nemovitosti Úklidové služby Úpravy a údržba - zahrady

Kácení stromů i ve ztížených podmínkách Odborné posudky zdravotního stavu stromů, památných stromů. Projekce, sadba a údržba zahrad a veřejné zeleně. Výškové práce při ošetření korun řezem, konzervační ošetření nejrůznějších typů poranění, instalaci bezpečnostních vazeb korun stromů.

Izolační práce: -střechy -objekty -proti radonu Vyvařování: -bazény -jezírka -nádrže PVC fólií Maloobchod, prodej, montáž: -vybavení bazénů

Služby: - kácení stromů - řezy ovocných stromů - likvidaci náletových dřevin - sečení trávníků

Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební chemie -izolace -obklady a dlažby -hutní materiál -cihly -sádrokartony -pletivo -strešní krytiny Půjčovna: -stavební technika -zahradní technika

Realizace, údržba: -zeleň -zahrady -jezírka -gabionové zdi -kamenné zídky

Projekce, realizace: - zahrady - zahradní stavby - jezírka - závlahové systémy

Prodej zahradnických potřeb, květin, okrasných stromů a keřů

Výroba, prodej, e-shop - zahradní obrubníky - zavlažovací systémy

Projekce, realizace, údržba zahrad. Závlahové systémy pro parky a zahrady: - automatické závlahy - závlahy sportovišť - závlahy různých ploch. Tráva a travní koberce: - výsev travního semena - založení, realizace a údržba trávníku.

Prodej - zahradní nábytek - substráty - hnojiva - zahradnické potřeby - zahradní kameny a keramika Zahradnictví

Fitness a wellness centrum Nabízíme Vám: - solárium - indoor cycling - mani a pedikúru - aerobní cvičení - ashtanga jógu - fitness centrum - kdeřnictví - solárium a saunu - masáže a liposukce.

Kamelie - návrhy a realizace zahrad

Výroba, prodej - věnce pohřební, gratulační, vánoční - květiny, květinové vazby, výzdoby Prodej, služby - zahradnictví - květiny balkónové - zeleninové sadby Zakládání malých zahrad

Návrh a montáž - zahrady - automatické závlahové systémy HUNTER

Realizace a zahrady Dodávka - závlahové systémy