ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Ateliér zahradní a krajinné tvorby. Krajinářský architekt. Projektování zahrad.

Zahrádkářské, pěstitelské potřeby. Maloobchod, prodej. - potřeby pro dům a domácnost - potřeby pro zahradu.

Výroba - zahradní houpačky Montáž - okna - dveře

Společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Brumově působí jako půjčovna nářadí, stavební mechanizace, strojů, techniky: -vibrační válce, válec -vibrační desky a ponorné vibrátory -vibrační pěchy -řezačky, řezačka asfaltu -elektrocentrály, elektrocentrála -svářecí agregáty -teplovzdušné agregáty -ruční elektrická, ...

Zahradní a parkové úpravy

-Dřevovýroba -pila -stavební řezivo -pořez kmenové kulatiny -palivové dřevo -výroba pergol

Pila Dobrkovice. Stavební řezivo. Dřevěné modulární stavby. Dřevostavby - rodinné domy. Zakázková výroba: - zahradní domky - dětská hřiště - lavičky - dřevěné obaly, bedny.

Velkoobchod: - potřeby pro dům a domácnost - potřeby pro zahradu. Prodejna: - Uherské Hradiště, J.E. Purkyně 365.

Specializovaný internetový obchod s designovými samozavlažovacími květináči LECHUZA. Máme nejnižší ceny na našem trhu a veškeré zboží skladem. K dodání do 48 hodin.

Zahradní centrum. Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -sazenice -květiny řezané, hrnkové. -vazba květin. Květinová vazba pro různé příležitosti: - svatební vazba - kytice pro nevěstu, výzdoba na stoly, auta - smuteční, dušičková vazba, aranžmá - věnce, kytice ze živých i umělých květů. Rozvoz, doručování květin v okrese Zlín, ...

Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Prodej zahradního nábytku. Zpracování čerstvé zeleniny - čištění, loupání, krájení, vakuování. Příprava studených, teplých rautů. Chráněná dílna.

Zahradnické práce a služby. Návrhy, realizace, projektování, údržba: -zahrady -parky -trávníky -zeleně na klíč. Výstavba, stavba: -drobné zahradní stavby -budování jezírka, skalky -japonské zahrady. Služby: -zahradní architekt.

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Květinářství Florián - Jana Krejsová nabízí pokojové rostliny, řezané květiny, svatební kytice, smuteční vazby, dušičkové vazby. Nabízíme květiny ke každé příležitosti ať už k svátku, narozeninám, pro maminky nebo jen tak pro radost. Dále si u nás vyberete pokojové rostliny, obaly na květináče, svíčky či drobné dárky. V neposlední řadě si u ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - stavebniny - nářadí - potřeby pro dům, zahradu - hygiena, úklidové prostředky - dílenské vybavení.

Sečení a mulčování travnatých ploch.

Zahradnictví. Služby: - projektování, realizace okrasných zahrad u rodinných domů - návrhy zahrad, zahradní architektura - automatické závlahové systémy - rekonstrukce stávající zahrady - údržba zeleně - kácení, řezy.

Realizace, rekonstrukce a údržba zahrad. Tvorba zahradních jezírek. Řez živých plotů a odbornou péči o ovocné dřeviny včetně řezu a výsadeb.

Naše firma se zabývá projekcemi, realizacemi zahrad a zahradní architekturou. Navrhujeme parky, zeleně měst a obcí, provádíme sadové úpravy, kácení stromů a frézování pařezů. Zakládáme trávníky sportovišť a gofových hřišť. Prodáváme sazenice dřevin a doplňky zahrad - drcenou kůru, rašelinu či kameny, geotextilie a motouzy. Pronajímáme minibagry, ...

Návrhy a realizace japonských a okrasných zahrad. Prodej: - substrát určený pro pěstování bonsají - ekologické hnojivo - korejské misky - bonsaje.

Úprava zahrad: -návrhy a realizace zahrad -zahradnické služby.

Návrhy, realizace i údržba okrasných zahrad.