ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Rizikové kácení v omezených prostorech. Stromy: - posouzení stavu - návrh způsobu ošetření - odborné ošetření - zdravotní, redukční a bezpečností řezy - instalace bezpečnostních vazeb - výsadba a údržba zeleně.

Prodej: - ruční, dílenské nářadí - čistící technika - vysokotlaké čističe - stavební a zahradní technika - elektrocentrály a generátory.

Květinu pro každou příležitost zakoupíte v Květinářství Salix paní Vladimíry Zezulové. Provádíme květinové vazby pro každou příležitost. Uvážeme Vám květinu k narozeninám, svátku, svatební, smuteční i pro radost. Dále se věnujeme realizacím květinových výzdob a designu interiérů. Květinářství SALIX můžete navštívit v Kroměříži na ulici ...

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Výroba a prodej vířivek a plaveckých bazénů swim spa. Firma Hydropool spas s.r.o. ze Zlína Vám zajistí koupi vířivky či swim spa dle Vašich požadavků a představ. Prodej, instalace, profesionální poradenství a konzultace. Individuální přístup a záruční a pozáruční servis našich odborných pracovníků.

Zahradnictví a Květinářství u Kulíšku se nachází v obci Lidečko v okrese Vsetín. U nás pořídíte vše pro vaši zahradu. Nabízíme celoroční i sezónní květiny, letničky, trvalky, okrasné i ovocné stromky a keře, zeleninovou sadbu, semena a veškeré zahradnické potřeby. Pořídíte u nás také řezané a hrnkové květiny a také různé květináče, ...

Výroba inteligentních venkovních modulů do veřejných prostor a rodinných zahrad. Unikátní design - řešení na míru: - zvukové i optické bariéry - výklopné prvky - venkovní učebna - prvky hřiště - pro firmy venkovní pracoviště, posezení apod..

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čištění odpadů - montáže baterií - sekání trávy Pokrývačství, tesařství.

Půjčovna stavebního nářadí a mechanizace: - široký sortiment značkového elektrického ručního nářadí - pracovní plošiny - bagry - vibrační technika - bourací kladiva, kombinovaná kladiva - vrtáky, vrtačky, jádrové vrtání - brusky, drážkovačky, řezačky, pily - čerpadla - dumpery - elektrocentrály - kompresory - bubnové ...

Společnost Jezírko Servis poskytuje konzultace, jak v dnešní době realizovat levné bydlení v přírodě. Současně nabízí kompletní realizace bydlení a celého okolí domu - zahrady, zahradní jezírka - koupací, okrasná, na chov ryb, bio bazény. Působí v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský kraj, Praha.

Zahradnictví, zahradnické práce: - výsadba záhonů, rostlin - sadové úpravy - založení trávníků - úpravy - živé ploty - ořez, kácení stromů - frézování pařezů. Návrhy, realizace: - zahrady. Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby - výpěstky: - okrasné, balkónové rostliny a trvalky - ovocné a vzrostlé stromy.

Projekce, návrhy na počítači, vizuální animace: -zahrady -parky /parků/. Realizace, výstavba: -privátní zahrady -veřejná prostranství -trávníkové plochy /trávníky/ -drobná zahradní architektura: -pergoly, treláže, květinové zídky, vodní plochy. Údržba zahrad: -prořez stromů a keřů -chemické ošetření, hnojení a sečení ...

Zahradní centrum, prodej, služby: - okrasné a ovocné dřeviny, stromy, keře, zahradní i pokojové rostliny a květiny, hrnkové rostliny - zahrádkářské potřeby - dekorace pro dům a zahradu - dárkové předměty

Drobné zednické práce a řemeslné práce. Údržba nemovitostí. Údržba zahrad.

Návrhy zahrad a realizace zahrad. Prodej: - zahradní květináče, zahradní nábytek a doplňky, terasy a chodníky, dětské prvky - stínící plachty.

Zahradník. Realizace a údržba okrasných zahrad. Zakládání trávníků. Údržba trávníků. Živé ploty.

MiSta stavební společnost s.r.o. je firma s působností v regionu Zlínský kraj a Brno. Zaměřuje se na novostavby i rekonstrukce domů, restaurátorství se zaměřením na historické stavby. Novostavby rodinných domů a bytová výstavba patří mezi, stěžejní činnosti naší firmy. Ve větší míře však provádíme přestavby rodinných domů, historických staveb a ...

Zahradní centrum. Prodej: - sortiment rostlin: - jehličnany, listnaté stromy a keře - dřeviny na živé ploty, vzrostlé stromy, solitéry - balkonové květiny, bylinky, trvalky, letničky, růže, pnoucí rostliny, rododendrony a azalky - ovocné stromky - okrasné trávy - vřesy - chryzantémy - substráty, hnojiva. - zahradní ...

Zahradní služby: -projektování a realizace zahrady -terénní úpravy -zakládání trávníků -úprava a údržba skalek -řezání, tvarování stromů a keřů -celoroční údržba zahrady, travnatých ploch, bonsají, rostlin -návrhy a realizace automatických závlahových systémů. Prodej: -dřevní štěpka -bonsajového materiálu a nářadí.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Veškeré zahradní práce: - sekání trávy, čištění pozemků - rizikové kácení, ořez ovocných stromů Návrhy zahrad a jejich realizace. Drobné stavební práce.

Údržba komunikací, dopravního značení. Údržba veřejné zeleně. Instalace, údržba veřejného osvětlení. Správa dětských hřišť. Svoz komunálního odpadu, vývoz odpadkových košů Provoz sběrného dvora.