Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej- zahrádkářské potřeby a vybavení.

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Dodávka - keramické nádoby a květináče Dodávka - zahradní nábytek Sečení trávy - průklesty - prořezávky včetně kácení Dodávka - čerpadla a filtrace pro zahradní jezírka Dodávka - automatické závlahy.

Interiéry - realizace - 2D + 3D návrhy - konzultace vybaveníslužby bytového designera E - shop - sedací vaky - dekorace - květináče - tapety na zdi - dětské pokoje.

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Zahradnictví, květinářství: -květiny, balkonové -sadba, pěstování zeleniny -vodní a bahenní rostliny -výsadba truhlíků -letničky -trvalky -skalničky -výsadba a stříhání živých plotů -rostliny pro podzimní výsadbu hrobů a truhlíků -prodej nádoby všech velikostítruhlíky (samozavlažovací) květináče, sadbovače, závěsné květináče -substráty

Maloobchodní prodej-hospodářské potřeby: -kompletní sortiment: -osiva, bramborová sadba, travní směsi, zeleninová a květinová semena -pytlovaná hnojiva, hnojivo, půdní substráty -přípravky na ochranu rostliny -krmivo a krmné směsi, šroty -krmivo pro psy, pes a kočky, kočka -zahradnické nářadí, folie a pletiva, pletivo -potřeby, ...

Prodej nůžek: - zahradnické - průmyslové. Doplňky k nůžkám.

Maloobchod, distribuce: -ovoce, zelenina -zahradnické potřeby -celoroční prodej tuzemských jablek.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Prodej vinařské a zahrádkářské potřeby: -přípravky do vína -postřiky, hnojiva. Prodej, velkoobchod, maloobchod: -korek-podlahový, obkladový tažné zařízení -nosiče kol na tažné zařízení -dárkové zboží, keramika -přívěsné vozíky za osobní a dodávková vozidla od 400kg až 3500 kg. -sklo užitkové i dárkové -lis, lisy, mlýnek, ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby.

Prodej hospodářských, zahrádkářských potřeb a cukru.

Výroba, malobchod, prodej. -nemrznoucí směsi -montážní pasty a gely -sadařské balzámy -plastové výrobky-minipařeniště -sadbové desky -rašelinové tablety a kořenáče -bambusové tyčky a tyče -postřikovače -přírodní oleje-lněný, tungový, čajovníkový.

Prodej: -vinařské a zahrádkářské potřeby.

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Prodej: - pesticidy - hnojiva - zahrádkářské potřeby

Nákup, prodej: - hospodářské potřeby, - chovatelské potřeby, - drogerie, - dekorační předměty.

Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby

Výroba, kovovýroba, prodej, distribuce, dodávka: -hliníkové profily(Al-aluminium), které řeší nejenom exteriéry rodinných a bytových domů, ale i interiéry, kancelářské komplexy a jiné zakázkové profilace. Hliníková slitina v kombinaci s nerez ocelí. Zakázková výroba. Využití ve stavebnictví a strojírenství(okna, dveře, balkony, ...

Maloobchod, prodej: -originální umělecká i užitková keramika -zahradní plastiky -obrazy -drobné dárkové předměty. Galerie: -pořádání výstav uměleckých děl.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - potřeby pro pěstitele

Květinářství, prodej: - květiny - zahrádkářské potřeby

Autorizovaná prodejna STIHL: -motorové pily, -servis. přerušení: od: 3.1.2011