Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Činnost: - vývoj systémů pro mobilní identifikaci zboží, zařízení a předmětů s využitím rozličných mobilních terminálů, identifikačních a komunikačních technologií. Prodej: - software - snímačem čárového kódu - kompletní sortiment termo a temotransferových tiskáren čárového kódu - čtečky čárových kódů - spotřební materiál

Dodávka. prodej: - aktivní a pasivní elektronické součástky všech výrobců.

Výroba a prodej trakčních baterií a nabíječů pro vysokozdvižné vozíky, čisticí stroje, zdvihací plošiny a bezobslužné transportní systémy. Opravujeme a udržujeme baterie a nabíječe, full servis, pronájem a leasing. Bezplatný odběr použitých baterií.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

Výhradní zastoupení značky AMERICAN AUDIO (DJ mixpulty, CD přehrávače, gramofony, sluchátka, reproboxy a zesilovače) a značek AMERICAN DJ, ELATION (profesionální osvětlovací zařízení a ovladače). Zajišťujeme velkoobchod, maloobchod, značkový servis. AMERICAN AUDIO: - CD přehrávače - Mixážní pulty - Gramofony a příslušenství - ...

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

Telekomunikeční, datové a optické sítě Výstavba PC EZS, EPS - Zabezpecovací a požární systémy CCTV - kamerové systémy, SAT a TV rozvody Digitální ústredny Digitální a analogové telefony, bezdrátové telefony, záznamníky a faxy Aktivní a pasivní prvky strukturované kabeláže.

Výroba: - elektrody. Firma THETA ´90 byla založena v roce 1990 a od ledna 1993 začala s výrobou vlastních elektrod. Souběžně s výrobou probíhá od počátku i vývoj elektrod ve spolupráci s jinými institucemi, především VŠCHT Praha. .

Dovozce a prodejce kosmetických přístrojů a krému za skvělé ceny. Produkty: - laserové přístroje - žehličky na pleť - přístroje na hubnutí - detoxikace - výživové doplňky - krémy proti vráskám.

Prodej optoelektroniky, poskytování poradenství.

Významný dovozce a distributor součástek a elektroniky v ČR. Našimi zákazníky jsou výrobní společnosti, velkoobchodní prodejci i koneční spotřebitelé. 3 divize: - divize elektronických součástek: nabízíme celou škálu aktivních a pasivních součástek až po konstrukční prvky. - divize měřící a drobné elektroniky - divize komponentů a ...

On-line prodej LED osvětlení a elektronických součástek. V nabídce LED diody, LED žárovky, LED pásky a další. Nakupujte kvalitní LED osvětlení za skvělé ceny.

Firma C.E.L. byla založena jako první privátní s.r.o. v Československu dne 25.3. 1991 jako čistě česká firma v Praze. Dne 26.7. 1991 byla založena sesterská společnost C.E.L. Šumperk, s.r.o. Velkoobchod, výroba, prodej: - elektronické transformátory pro halogenová svítidla - proudové zdroje pro LED - Termik Výroba a prodej: - ...

Činnost: - vývoj a zakázková výroba různých elektronických zařízení - především nestandardního příslušenství k PC a mikroprocesorovými aplikacemi. .

Dodáváme mechanické prvky pro elektrotechniku, elektroniku a energetiku.

Vývoj a výroba elektronických zařízení. Montáž a opravy elektrotechnických výrobků. Elektrické: - měřicí - testovací - kontrolní zařízení - lékařské přístroje. Přístroje a zařízení na automatické zpracování dat. Výroba elektronek a jiných elektronických součástek. Přednostně se ale naše ...

Nabídka kartových systémů pro aplikace v dopravě a elektronických platebních systémů včetně vývoje, provozu, podpory a zpracování dat.

Prodej, oprava, servis: - technika pro počítání, třídění a kontrolu bankovek a mincí.

Výroba a prodej: - frekvenční měňiče LG (LSis) - regulátory atd. - zastoupení LG (LSis)

DATONA je moderní a osvědčený český pokladní a infomační systém pro obchody, služby a restaurace se kterým prodáte a uhlídáte cokoli. Informační a pokladní systémy DATONA můžete mít jako službu umístěnou v Cloudu DATONA. Jako službu nabízíme také kompletní pokladní systémy včetně platebních terminálů.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej: - elektronické přístroje pro diagnostiku motorových vozidel - průmyslové elektroniky - měřící přístroje - přístroje pro internetovou telekomunikaci, GSM a GPRS přístroje, obchodní služby.

Firma INHACO, spol. s r.o. byla založena v r. 1992 jednatelem ing.Ivo Hájkem jako výrobně - dodavatelská společnost. V současné době se opírá o tři hlavní aktivity: - výrobu elektropřístrojů - balení strojů a zařízení na zakázku - dodávky částí investičních celků.