KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Elektromontážní práce. Výroba elektrorozváděčů, skříňové rozváděče.

Společnost Dynamic Trade Company je výhradním zástupcem - spotřební elektronika a domácí spotřebiče značek AEG, Clatronic, ProfiCook a Bomann - dovoz a distribuce potravin a nápojů ze zahraničí - zastřešení bazénů.

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Výroba kabelové techniky, konstrukcí a kontaktů. Prodej spojovací vodiče. Nástřiky kabelů, konektorů, průchodek. Digitální měřící přístroje. Stroje na zpracování koaxiálních vodičů. Datové vodiče. Plošné, jednotlivé, řídící, koaxiální vodiče.

Projekce, dodávky, montáže či servis: -zabezpečovací, protipožární i kamerové systémy -elektroinstalační práce. Televizní, telefonní rozvody. Anténní systémy. Ozvučování prostoru. Montáž domácích telefonů a videotelefonů. Počítačové sítě.

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.

Prodej, opravy a montáž: -anténní a satelitní technika -zařízení pro individuální příjem satelitního a pozemního vysílání. Opravy satelitních příjimačů, satelitních kompletů, DVD přehrávače, videopřístroje. Instalace antény, rozvodů. Měření signálu, diagnostika závady.

Velkoobchod, maloobchod, montáž a leasing: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -fény -vysoušeče vlasů -chladničky -holící strojky -kulmy -LCD televizory -držáky TV -videokamery -myčky -mobilní telefony. Dovoz zakoupeného zboží dovezeme do bytu.

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.

Opravy praček a elektrospotřebičů přímo v terénu v Chebu, Františkových Lázních, Aši a blízkém okolí. Opravy, servis: - elektrospotřebiče (sušičky, elektrické trouby, sporáky). Prodej: - náhradní díly na elektrospotřebiče.

Dodávky a opravy společných antén, satelitní techniky, ozvučení i kamerových systémů.

Internetový prodej, e-shop: -antény -plošné spoje -rádio příslušentví -součástky

Montáž, údržba, servis: -slaboproudé rozvody včetně okruhů průmyslové televize -zabezpečovací zařízení (EZS a EPS) -přístupové a docházkové systémy -ozvučovací technika -dispečerská pracoviště (PCO).

Velkoobchod, e-shop: -pokladní systémy -ubytovací, hotelové a restaurační systémy -dotykové pokladny -pokladní tiskárny -pokladní zásuvky -dotykové monitory -elektronické pokladny -barvící kazety -papírové kotoučky.

Služby: -projekční práce a technicko-inženýrské poradenství -elektroinstalační práce -dodávka a montáž elektrických a elektronických řídících, zabezpečovacích a informačních systémů -výroba elektrických rozvaděčů

Prodej: - světlomety, - ruční svítilny, - hledáčky, - čelové svítilny, - obranné prostředky, - letecká návěstidla. Měření a regulace: -topné systémy.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: - satelitní technika - anténní technika - kamerové systémy - ozvučení

Práce, revize: -elektroinstalační Maloobchod, prodej: -elektromateriál

Prodej, montáž: - satelitní technika - průmyslové automatizace - výpočetní technika

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Služby: -zajištění kulturních programů -ozvučení -osvětlení

Revize, montáže a opravy elektrospotřebičů, hromosvodů a zařízení. Elektromontážní práce. Elektroinstalační práce.

Komplexní servis v oblasti fyzické i elektronické ostrahy movitého i nemovitého majetku, fyzické ochrany osob: -kamerové systémy -požární signalizace -ozbrojený doprovod a osobní ochrana -pořadatelská činnost, ochrana klubů, diskoték -kontrola práce neschopných -odhalování krádeží zaměstnanců -detektivní služby -vyhledávání ...

Velkoobchod: -osvětlovací technika -luxusní interiérová svítidla -technická speciální svítidla -zahradní parková svítidla -pouliční svítidla. Slavnostní osvětlení exteriérů, interiérů objektů, bytů, kanceláří, galerií, obchodů, průmyslových objektů. Návrhy a výpočty: -osvětlení na vysoké úrovni -fotosimulace, světelné ...

Velkoobchod, maloobchod: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - vodiče - zásuvky - spínače - světelné zdroje - kabely - jističe - hmoždinky - vruty - termostaty - šňůry - prodlužovací přívody.