KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
Prodej: -hardware, -software, -spotřební materiál. Správa počítačových sítí.

Prodej, montáž: - anténní a satelitní technika - zabezpečovací zařízení a kamerové systémy

Kamerové systémy, IT služby, prodej a servis výpočetní techniky. Síťová řešení. Montáž, realizace, pronájem: - kamerové systémy - dodávka na klíč - záruční, pozáruční servis.

Opravy praček, myček, sušiček a varné techniky. Spotřebiče vestavné i volně stojící. Opravy plynových spotřebičů. Varné desky SKD a indukční varné panely. Elektroinstalační práce, opravy světelných a zásuvkových obvodů. Poradenství a konzultace. Provozovna: - Praha 4-Michle, Magistrů 599/3.

Výroba, montáž, kompletace: - kabelová konfekce Montáž: - spínací techniky, elektrických modulů Práce: - ruční pájení elektroniky - hromadné pájení ponorem

Údržba a opravy - motorová vozidla Komplexní služby - kamerové systémy Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Daňové poradenství Správa - majetek - nemovitosti Reklamní činnost Stavební práce Zámečnické práce

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál

Prodej a servis: -telekomunikační technika -příslušenství. Zprostředkování: -mobilní telekomunikace. Poskytování: -připojení k internetu.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Výroba, montáž a kompletace: - izolované vodiče a kabely - kabelové konfekce - koaxiální program pro komunikační techniku - složená kabelář. Stříhání, frézování, odplášťování kabelů. Narážení konektorů. Lisování koncovek kabelů. Zástřik kabelových koncovek. Zalévání tištěných spojů.

Velkoobchod s osvětlovací technikou: -svítidla -venkovní, uliční, parková, zahradní, reklamní, průmyslová, halogenová, kancelářská, bytová, speciální, ponorná, zdravotnická, nouzová, nevýbušná, saunová atd. -náhradní díly a skla -světelné zdroje -žárovky, zářivky, úsporné zdroje, výbojky, ventilátory -svítidla pro interiér i ...

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - elektrické zařízení - časové spínací hodiny - rozvaděče - teploměry - vlhkoměry - alarmy - záložní zdroje - hydrostaty - kamery, monitory - termostaty - topné fólie, pásy, patrony.

Prodej a servis: -spotřební elektronika -výpočetní technika -televizní a satelitní antény. Autorizovaný prodejce SONY, PHILIPS, PANASONIC, THOMSON: -televize -videa -hifi věže -satelitní komplety -audio a video kazety -příslušenství. Výpočetní technika: -počítače PC -sestavy -komponenty -notebooky -tiskárny ...

Elektroinstalace. Projekce, dodávky, montáže: -systémy EZS a EPS -rozvody STA -elektronické přístupové systémy -měření a regulace -telefonní technika.

Bezpečnostní agentura. Prodej, montáž a servis elektronických zabezpečovacích, kamerových a požárních systémů.

Projektování, dodávka, montáž, servis, revize: -elektronické zabezpečovací systémy -elektrická požární signalizace -kamerové systémy -vstupní a docházkové systémy -ozvučení objektů (místní rozhlas) -pobočkové telefonní ústředny -domovní audio a videotelefony -strukturovaná kabeláž a slaboproudé rozvody -společné televizní antény.

Poskytujeme bezdrátové připojení (WiFi) k síti internet. Působnost - Cheb, Sokolov, Aš, Mariánské Lázně, Luby a okol. Prodej a servis výpočetní techniky.

Kompletovací práce pro automobilový průmysl Kompletace - elektronické díly

Náplně do tiskáren. Prodej, e-shop - tonery a cartridge.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - antény - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - ozvučovací systémy

Prodej - radiokomunikační elektrotechnika pro výtahy

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -konstrukce potrubních a kabelových mostů Montáž: -průmyslových pracovních strojů Stavba, výstavba: -průmyslové a bytové objekty -inženýrské stavby Práce: -svářečské -vodoinstalační -plynařské -topenářské

Oprava, servis, revize: - akumulátorové baterie Výkup: - olověné akumulátorové baterie

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál. Elektromontážní činnost VN, NN. Revize elektro. Projekční činnost. Výroba: -rozvaděče.