KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
Výroba, prodej, montáž a servis: - baterie. Prodej: - startovací baterie - trakční nabíječe Prodej a montáž: - náhradní díly na trakční baterie a nabíječe Projektace nabijáren a nabíjecích stanic. Distribuční sklad - Přerov Battery Charger CZ Letiště Bochoř 750 00 Přerov

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Ing. Dušan Slezáček se zaměřuje na prodej přírodní a solární kosmetiky a fotografického příslušenství.

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Prodej a montáž - satelitní a anténní technika Opravy - satelitní a anténní technika Poskytuje - elektro poradenství Kompletní elektroinstalační práce (slaboproud i silnoproud) Sádrokartonářské práce - montáž minerálních podhledů

Obnova průmyslových svítidel dodávka LED svítidel

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

Elektromontáže: -elektroinstalace do betonu a panelů přímým frézováním -v bytové i průmyslové zástavbě -elektronické zabezpečovací systémy -automatické vjezdové brány a závory.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

AVERT Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - vstupové a kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - rozvody počítačových sítí.

Dodání, montáže: - satelitní komplety - antény - anténní systémy STA - kamerové systémy.

BLOCKG Interpreter´s Essentials, s.r.o. se zaměřuje na prodej bloků, ručně vyráběných kabelek a na prodej hudby pro tlumočníky a překladatele. Telefon: +49 (0) 178 541 08 22

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - tonnery - spotřební materiál. Copy centrum. Copy centra v Olomouci: - třída 17.listopadu 10 - třída 1.máje 25 - Palackého 19.

Prodej: - vzduchotechnika - ventilátory - spiro potrubí - regulační klapky - tlumiče hluku - odsávací AL hadice - talířové ventily.

Prodej, realizace: - tepelná čerpadla - podlahové topení - stavby - doprava - klimatizace - obchod (zásobování velkoobchodů).

Dodávka, montáž, revize a servis: - vzduchotechniky - aktivní i pasivní rekuperace, nucené větrání - klimatizace - domovní, bytové, kancelářské, pro komerční prostory - klimatizací a tepelná čerpadla SINCLAIR a SAMSUNG - chladící zařízení - tepelná čerpadla

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Montáž a správa elektronických zabezpečovacích systémů domácností. Poradenství v oblasti alarmů pro nemovitosti. Napojení na bezpečnostní agenturu. Instalace a správa kamerových systémů.

Společnost poskytuje prodej barev do tiskáren na textil či pevné materiály, dále čistící produkty, náhradní díly, a to vše v nejvyšší možné kvalitě. Prodej tiskáren na textil DTGa přímý potisk pevných materiálů Freejet a MotionJet.

Zdeněk Matěj se zaměřuje na prodej a montáž a servis telekomunikačních zařízení.

Montáž, opravy: - elektrické zařízení - kamerové systémy - zabezpečovací systémy.

Ochrana a ostraha objektů a majetku. Pult centrální ochrany v součinností se zásahovou jednotkou. Patrolovací služba. Převozy peněz a cenin. Montáže zabezpečovacích systémů EZS, EPS, CCTV.

Dodávka, instalace, servis, poradenská činnost pro Kamery a Kamerové systémy