Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Činnost: - pomoc firmám s vymáháním pohledávek - odkup pohledávek - preventivní sledování změn ve veřejných rejstřících

KARPAZA s.r.o. se specializuje na dluhové poradenství, finanční analýzy, oddlužení, přeúvěrování půjček a realizuje školení finanční gramotnosti.

Nabízíme komplexní zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdového účetnictví, rekonstrukci účetnictví, audity a daňové poradenství. Klientům nabízíme rovněž poradenství v oblasti financí, controllingu, dotací a krizového řízení.

Pobočka. Finanční služby. Autozastavárna. Ručení automobilem. Rychlá půjčka s možností užívání vozu. Rychlá půjčka bez možnosti užívání vozu. Rychlá půjčka s možností zprostředkování prodeje. Sídlo firmy: - Kopečná 248/31, Brno - Staré Brno.

Služby - dotační poradenství - financování projektů - realizace výběrového řízení - stavební dozor a koordinátor BOZP.

Jsme sdružení profesionálních nezávislých poradců s mnohaletou praxí a zkušenostmi, pomáháme našim klientům v oblastech hypoték, refinancování, konsolidací, investování, všech typů pojištění a finančního plánování.

Služby: -praní prádla -mandlování prádla -organizační, ekonomické poradenství.

Potřebujete pomoci s výběrem hypotéky, stavebního spoření nebo hledáte vhodné pojištění? Potom neváhejte využít služeb finanční poradkyně paní Anny Farářové. Svým klientům pomáhám s výběrem hypoték, stavebního spoření, pojištění, leasingem i finančním plánováním při rekonstrukci. Na základě plánů a možností doporučí vhodné varianty spoření ...

V našem Úvěrovém centru poskytujeme kompletní finanční poradenství a realitní servis. Pomůžeme Vám se zprostředkováním hypotéky, konsolidace a půjček. Postaráme se o prodej a výkup nemovitostí, včetně vypracování znaleckého posudku a odhadu a bezpečnou advokátní úschovnu.

V našem Úvěrovém centru v Hodoníně poskytujeme kompletní finanční poradenství a realitní servis. Pomůžeme Vám se zprostředkováním hypotéky, konsolidace a půjček. Postaráme se o prodej a výkup nemovitostí, včetně vypracování znaleckého posudku a odhadu a bezpečnou advokátní úschovnu.

Finanční poradenství, zprostředkování pojištění - pojištění osob, vozidel, majetku - stavební spoření - penzijní připojištění - úvěry na podnikání.

ČInnost - restrukturalizace - obchodní a ekonomické řízení firem - finanční analýzy - implementace informačních systémů - ekonomické a organizační poradenství.

Služby - dotační poradenství - poradenství v rámci operačních programů OPPIK, OP Zaměstnanost, OP Životní prostřední, IROP a dalších.

Vojtěch Hron se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkování životního i neživotního pojištění.

Poradce v oblasti pojištění a finančních produktů. Poradenství: - životní a úrazové pojištění - pojištění majetku - pojištění odpovědnosti - povinné ručení - havarijní pojištění - pojištění mazlíčků - cestovní pojištění - investice a penze - hypotéky, úvěry, stavební spoření.

Služby: - poradenství v oblasti dotací

Služby: - úvěry, půjčky - stavební spoření - penzijní připojištění - pojištění - osob, úrazové, majetku, vozidel.

Ing. Josef Švoma se specializuje na rozpočty komunikací, venkovních kanalizací a venkovních vodovodů a na rozpočty pro dotace, projekty a výběrová řízení.

Luboš Belatka se specializuje na realitní činnost, zprostředkovává prodeje nemovitostí a poskytuje právní a finanční poradenství.

Stavební a montážní společnost STAVOPLAST spol. s r.o. působí na trhu od roku 1991. Stěžejní činností firmy jsou kompletní i dílčí revitalizace bytových domů. Dále se zabývá dodávkami a montážemi vodovodního a kanalizačního potrubí. Působností firmy je celé území České republiky. Naše služby: - zateplení a fasády - čištění a sanace fasád - ...

Dobrý den, jmenuji se Tomáš Sasín a jako finanční specialista se zabývám následujícími oblastmi: FINANČNÍ PLÁNOVÁNÍ - SERVISNÍ PORADENSTVÍ - VZDĚLÁVÁNÍ -ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POJIŠTĚNÍ - ZPROSTŘEDKOVÁNÍ HYPOTÉK

Firma zajišťuje dotační poradenství a řízení projektů. Klientům pomáháme s krizovým managementem pro příjemce a přípravou projektů na kontrolu od různých orgánů. začínajícím podnikatelům pomáháme s analýzou, přípravou a studií podnikatelského plánu.

Tradiční aplikace pro monitoring veřejných rejstříků, zejména rizikových faktorů jako je vstup do insolvence, neplacení DPH, exekuce na podíl ve společnosti apod. Sledování fyzických i právnických osob. Budete upozorněni e-mailem na důležité informace o vašich dlužnících, zákaznících, obchodních partnerech apod.