Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
- investiční společnost, nezávislý investor na finančních trzích - obchodování s komoditami a měnovými páry

ČSOB. Československá obchodní banka. Banka, bankovní služby.

Era finanční centrum Poštovní spořitelna. Bankovní účty (osobní účet, první konto, eurokonto). Spoření a investice. Úvěry na bydlení. Cestovní pojištění, povinné ručení, úrazové pojištění a pojištění domácnosti.

Služby: -nebankovní půjčky -vyplácení exekucí -zástava nemovitostí -výkup nemovitostí

Služby: -systémy řízení -dotace a financování -vzdělávání a školení -podnikání a investice

Služby: -oddlužnění Reklamní služby. Umělecká agentura.

Investiční činnost - dlouhodobé investice ve zdravotnictví, finančních službách a realitním developmentu

Obchodní a finanční služby

Finanční plánování - zprostředkování investic, pojištění a úvěrových produktů

instant Platba nabízí alternativu tradičnímu modelu bankovního financování a napomáhá tak malým a středním podnikům, které se nechtějí, nebo nemohou financovat bankovními produkty.

Investiční společnost: - komodity - zlato - diamanty.

Produkty: - hypoteční úvěry - stavební spoření - refinancování - životní pojištění - neživotní pojištění - penzijní připojištění - investice. Hypoteční úvěr: - anuitní – klasický - s odloženou splátkou jistiny - kombinovaný - bezúčelový - bez prokazování příjmu.

Činnost investičního zprostředkovatele Dražby Exekuce-oddlužení nemovitostí. Fond nemovitostí nákup a prodej-nemovitosti. Nákup a prodej-nemovitosti.