Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Služby v oblasti administrativní správy a organizačně hospodářské povahy. Nákup a prodej pohledávek, výběr vhodných pohledávek, jejich tržní ocenění zakončené konkrétní realizací obchodního případu.

finance, investiční fondy, prodej nemovitostí, pohostinství a catering.

Oddlužení, osobní bankrot, konkurs, insolvence. Dluhy, exekuce, dražby. Péče o pohledávky. Program rozvoje finanční gramotnosti občanů ČR se zaměřením na zaměstnance a seniory.Domácí finanční poradce. Firemní finanční poradce. Monitoring ISIR, přihlášení pohledávky. Zastupování, vyjednávání. Celá ČR

Služby: - řešení firemní likvidity - factoring finance, je to způsob financování bez jakéhokoliv bankovního zajištění, které Vaší firmě zajistí dostatek provozního kapitálu - projektové financování - správa pohledávek.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Služby: -oceňování majetku -oceňování nemovitostí -ekonomické a servisní služby.

Jsme specializovanou poradenskou společností působící v oblasti regionálního rozvoje a dotačního managementu. Nabízíme profesionální služby v oblasti dotačního poradenství při přípravě, realizaci a následné administraci projektů v rámci Strukturálních fondů EU, tuzemských dotačních programů a ostatních zdrojů. Dále nabízíme komplexní zajištění ...

Administrativní a poradenské služby v oblasti obchodování.

Zprostředkování, vyřízení: - nebankovní půjčky a úvěry s ručením nemovitostí a spotřebitelské úvěry: - pro firmy a podnikatele - pro fyzické osoby . Financování pro: - podnikatelské záměry - developerské projekty - kapitálové investice - překlenovací období ve výpadku cash flow - oddlužení v případě exekuce, ...

Služby v oblasti financí: - zajištění příjmů - různé formy pojištění - tvorba finanční rezervy - úvěry a hypotéky - pojištění majetku - finanční služby pro firmy.

Obchodní místo UniCredit Leasing CZ, a.s.. Zprostředkování - služby v oblasti nebankovního financování: - financování osobních a užitkových automobilů, nákladních vozidel, transportní a zemědělské techniky, zdravotnické techniky, stroje a technologie.. Služby: - finanční a operativní leasing - úvěrové produkty pro fyzické, ...

Bezpečnostní agentura - detektivní služby - ochrana osob a majetku - ostraha objektu - pořádková služba Správa a odkup - pohledávky.

Oddlužení, osobní bankrot, insolvence, soudní oddlužení. Ochrana majetku před exekutorem. Zastavení dražby nemovitosti. Návrhy na vyškrtnutí movitých věcí ze soupisu exekutora.

Vymáhání dluhů a odkup pohledávek: -vymáháme a odkupujeme pohledávky, bez záloh dopředu, bez počátečních investic, rychle, důrazně, diskrétně, kvalitně, provize až z vymožené pohledávky. Získáváme podklady k exekucím, kdy ve spolupráci s naším právním zástupcem vyřizujeme veškeré úkony související s nařízením exekuce. Spolupracujeme se ...

Služby: - poskytování finančních prostředků a komplexní řešení dluhů, exekucí, omezenými vlastnickými právy k nemovitostem. Reality: - prodej, pronájem, výkup, výměna nemovitostí.

Pohledávky: - nákup - prodej - inkaso - kapitalizace. Likvidace: - společnosti. Provádění dražeb (dražby). Spisová služba.

Autobazar. Nabízí: -nákup vozů protiúčtem -výkup vozů za hotové -výhodný leasing od G.E.Capital, CCB Leasing, ESSOX Leasing, Škofin -finanční služby -zákonné i havarijní pojištění -povinné ručení.

Obchodní a konzultační společnost zaměřená na zahraniční obchod, komplexní engineering a investice. Zpracování, dodávka a zastřešení projektů investičních celků, jejich částí včetně financování. Sdružujeme oborově specializované firmy se zaměřením na vývoj, projekční činnost, konstrukci, výrobu, servis v různých oblastech průmyslu -efektivní ...