Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Factoringové služby: - odkup pohledávky - postupování krátkodobých pohledávek z obchodního styku, obvykle se splatností do 90 dnů: - převzetí rizika krátkodobých pohledávek, vzniklých na základě dodávek zboží a služeb. - správa pohledávek - upomínání a inkaso postoupených pohledávek.

Poskytujeme: - nebankovní půjčky jak fyzickým, tak právnickým osobám.

Wüstenrolt Group s.r.o Jsme velká, rychlá a seriózní společnost zabývající se spotřebitelským financováním, hypotékami a půjčkami v České republice. S námi získáte od 30.000 Kč až 5.000.000 Kč na cokoliv. Žádost o půjčku http://wustenrolt.cz/zadost-o-pujcku/

Finanční poradenství. Pojišťovací agent (pojištění). Pojišťovací makléř. Investiční zprostředkovatel prvního stupně (investice - zprostředkování). Hypoteční makléř (hypotéky). Specializované poradenství pomocí programů zajištění: -program zajištění majetku -program zajištění odpovědnosti -program zajištění příjmů -program ...

Komplexní řešení vašich pohledávek a závazků..

Nabízíme půjčky bankovní i nebankovní, zastavení exekuce, půjčky od soukromých investorů, úvěr na městské byty, insolvenci, hypoteční úvěry, americká hypotéka, zastavení dražby, kreditní karty, spotřebitelské úvěry, půjčky bez registru, předhypoteční úvěry, půjčky bez prokazování příjmu, konsolidaci, a další. A to vše BEZ POPLATKŮ PŘEDEM!!!

Daňové služby Účetní služby Odkup společností - krizové řízení společností Realizace pohledávek Marketingové poradenství

Americké hypotéky bez náhledu do bankovního registru, bez nutnosti dokládat příjem, bez prokazování účelu použití poskytnutých peněz a bez placení jakýchkoli poplatků předem!

Služby: - inkaso pohledávek - odkup a prodej pohledávek - finanční, ekonomické a organizační poradenství - zakládání, prodej, nákup firem.

Služby: - správa pohledávek, vymáhání pohledávek: - monitoring a upomínkový servis, mimosoudní inkaso, právní služby a poradenství.

Nabízíme služby v oblasti financí, půjček a financování investic. Zajišťujeme překlenovací půjčky. Poskytujeme investiční poradenství a hypoteční servis. Zabýváme se oddlužením klienta i zastupováním před exekutorem a odkupem krátkodobých pohledávek.

Naše služby: - oddlužení - osobní bankrot.

Společnost EC Financial Services, a.s. je dynamickým poskytovatelem nebankovních půjček fyzickým osobám na území ČR, přičemž regiony naší působnosti neustále rozšiřujeme.

- komplexní řešení pohledávek a závazků - finanční půjčky - odkup pohledávek - profesionální a diskrétní služby

Svým klientům poskytujeme v Olomouci nebankovní finanční služby: - půjčky a úvěry za účelem vyplacení exekucí, dražeb či nevhodných zástav nemovitostí - půjčky bez doložení příjmu - nebankovní financování - nebankovní půjčky, úvěry - pomoc při exekuci - půjčky pro vyplácení exekucí - poradenství.

Specialista v poskytování služeb a komplexních řešení v oblasti vozových parků i jednotlivých vozidel. Mezi naše produkty patří: - správa vozových parků, vozového parku - full service leasing - operativní leasing - zpětný leasing - kompletní služby pro leasingové společnosti. Mezi nabízenými službami naleznete: - financování - ...

Zprostředkování hypoték a další finanční služby

Akvizice, distribuce a zhodnocení kapitálu. Investice, investiční aktivity: -Energetika -Real Estate: -strategický nákup a prodej nemovitostí -projektová činnost a management -majetkové vypořádaní nemovitostí -poradenství během veřejné dražby -Finanční investice: -do korporátních dluhopisů -do podílových fondů ...

- zprostředkovávání finančních prostředků Telefonické spojení pro zájemce o půjčku 733 713 326 733 713 327 Kontakty pro stávající klienty Po-Pá 8:00-16:00 733 747 772 733 532 991 e-mail: info@amvgroup.cz Kontakt pro obchodní partnery/média: e-mail: press@amvgroup.cz

Finanční služby - bezhotovostní devizové obchody - platby do zahraničí a inkasa ze zahraničí - finanční poradenství

Financování: - nové i ojeté vozy formou leasingu nebo úvěru.

Finanční poradenství: -hypotéky,úvěry,spoření,pojištění. Hypotéky účelové i neúčelové i bez prokazování příjmů. Zprostředkujeme Vám hypotéky za zvýhodněných úrokových sazeb a poplatků. Naše kompletní služby hypotečních makléřů získáte zdarma. Po dohodě může jednání proběhnout i u Vás a ve zvoleném čase. Úvěry na komerční nemovitosti.

Zajišťujeme oddlužení, osobní bankrot, insolvence i zakládání společností, vymáhání pohledávek právní formou. Poskytujeme služby právní poradny.