Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář. Pobočka: Opava, Dolní náměstí 304/22

Advokátní kancelář pomáhá s: - korporátní právo a startupy - obchodní právo - pracovní právo - softwarové právo - E-commerce a internetové právo - ochranné známky - právo nemovitostí

Advokátní kancelář - právo insolvenční, obchodní a živnostenské - právo obchodních společností zakládání, likvidace Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Advokátní kancelář: - právo občanské, rodinné, pracovní, obchodní, trestní, správní a ústavní.

Kopecký Jaroslav, Mgr., advokát má praxi v občanském, trestním, obchodním, pracovním a správním právu.

Pod značkou Abivia poskytujeme komplexní právní služby v oblastech insolvencí a výživného. Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení, návrh na zvýšení výživného či návrh na zahájení exekuce v případě dlužného výživného. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého řízení.

Specializované poradenství: -ekonomické, daňové, kontrolní, právní, investiční a organizační. Velkoobchod, dodávky: -ocelový kovošrot.

Skupina advokátních kanceláři poskytujících komplexní právní služby a poradenství prostřednictvím svých poboček v České republice, Slovenské republice a v Polsku.