Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Advokátní kancelář: - právo občanské, obchodní, rodinné, trestní, směnečné, pracovní, korporační, závazkové a konkurzní právo - nekalá soutěž - nemovitosti.

Advokátní kancelář: - právo bytové, občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů - nezletilé děti péče, výživné.

Všeobecné právní poradenství zdarma. Problematika předlužení (fyzické, právnické osoby).

Advokátní kancelář: - trestní právo.

Advokátní kancelář: - generální praxe - cizinecké právo azyl, uprchlictví.

Pracujeme v oblasti kovozpracujícího průmyslu. Zajišťujeme poradenství a pomoc v majetkoprávních a pracovněprávních sporech. Specialisté: -Kolektivní vyjednávání a Ekonomika -Pracovní právo -Bezpečnost práce.

Správce konkurzní podstaty. Likvidace firem.

Právní linka je profesionální právní poradna. Na vaše dotazy odpovídají právníci s dlouholetými zkušenostmi s poskytováním právní pomoci v právní poradně. Telefonická právní poradna a právní poradna online jsou placené služby. Rady jsou profesionální, odborné a finančně dostupné pro každého z vás. Telefonická právní poradna je v provozu každý ...

Advokátní kancelář. Služby: - právní. Sídlo firmy: - Trojanovice 600, Frenštát pod Radhoštěm.

Advokátní kancelář, právník. Právo: - trestní - občanské - obchodní - pracovní - finanční - rodinné.

Advokátní kancelář. Výkon advokacie, generální praxe. Právní (právnické) služby.

Advokátní kancelář. Právní, právnické služby.