Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Společnost rozhodců s.r.o. se výhradně zabývá organizací rozhodčího řízení . Společnost vede seznam rozhodců a administrativně zajišťuje jejich činnost.

Advokátní kancelář. Služby: - právní servis pro podnikatele - vymáhání pohledávek - zakládání obchodních společnost.

Zajišťuje právní pomoc v oblastech: - právo rodinné - právo občanské - právo majetkoprávní - převody nemovitostí - právo pravoní - právo obchodní.

Advokátní kancelář. Samostatný advokát. Komplexní právní poradenství v oblasti práva občanského, trestního, obchodního a rodinného.

Advokátní kancelář. Právní služby.

Advokátní kancelář. Advokátní a právní služby: - občanské právo - obchodní právo.

Advokát. Advokátní kancelář. Advokátní a právní služby: - obchodní právo - občanské právo - rodinné právo - trestní právo - správní právo - družstevní právo - pracovní právo. Zastupování firem, občanů a institucí před soudy všech stupňů.

Advokátní kancelář poskytuje služby především v oblasti práva občanského, trestního a obchodního - pro podrobnější informace vizte naše webové stránky (http://www.akvyhnanek.cz).

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské a obchodní - rozhodčí řízení Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek