Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Bohdana Šocová je advokát. Právní činnost.

Advokátní a insolvenční kancelář. Zajímáme se o ochranu práva občanského, obchodního, trestního, rodinného, autorského, rozhodčího a insolvenčního. Řešíme exekuce a vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář: - občanské právo - rodinné právo - obchodní právo - trestní právo - dědická smlouva.

Advokátní kancelář - právní služby - obhajoba v trestním řízení - zastupování v insolvenčním a exekučním řízení.

Právní služby. Insolvenční kancelář. Služby: - zpracování insolvenčního návrhu pro oddlužení - osobní bankroty - zpracování insolvenčního návrhu pro konkurzy - přihlášky věřitelů do insolvenčního řízení - právní poradenství - provedení právních kroků nutných k likvidaci společnosti a výmazu z obchodního rejstříku - vymáhání ...

Advokátní kancelář - právní služby - zaměření na právo obchodní, rodinné, pracovní a správní.

Advokátní kancelář Zastupování před civilními a trestními soudy, správními orgány. Vyhotovování smluv kupních, darovacích, nájemních, prohlášení na byt. jednotky, smlouvy o výstavbě, ...... Právní poradenství. Sepisování žalob.

Advokátní služby-generální praxe, zejména: - občanské právo - pracovní právo -územní samosprávné celky

JUDr. Miloslav Drbálek, advokát se zaměřuje na poskytování právních služeb fyzickým i právnickým osobám, zejména, v oblasti práva trestního, obchodního, občanského, konkurzního, insolvenčního, finančního, pracovního, správního, práva duševního vlastnictví a v dalších odvětvích např. práva mezinárodního obchodu. Advokátní kancelář za více než 24 ...

Advokátní kancelář, právník: -občanskoprávní poradna -advokátní služby -obhajoby ve věcech trestních -autorský zákon -patentová a průmyslová práva.

Advokátní kancelář - právní služby - zaměření na právo obchodní, správní, občanské a rodinné.