Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář: - rodinné právo - nemovité věci - sepis smluv a realizace advokátních úschov - právo obchodních korporací - právo společenství vlastníků jednotek - vymáhání pohledávek - zastupování v civilních, správních, exekučních, insolvenčních, daňových a trestních řízeních.

Advokátní služby, zaměření na občanské, obchodní, bytové, rodinné či rozvodové právo.

Advokátní kancelář: - právní služby v širokém spektru českého práva a práva evropského společenství - obchodní právo - občanské právo - trestní právo - insolvence.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné a obchodní - nemovitosti.

Advokátní kancelář: - poskytuje služby v rozsahu celého právního řádu České republiky a všechny druhy služeb s právem souvisejících.

Advokátní kancelář: - právo medicínské, obchodní, občanské - ostatní právní odvětví

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, trestné, rodinné a pracovní

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, bytové, dědické, rodinné, pracovní, autorské, katastrální, živnostenské, exekuční, stavební a správní

Advokátní kancelář poskytuje právní služby ve všech oblastech práva jako je udělování právních porad, sepisování listin, zpracování právních rozboru, zastoupení v řízení před soudy a jinými orgány nebo obhajoba v trestních věcech.

Advokátní kancelář - právo obchodní, korporátní obchodní společnosti, stavební, trestní, směnečné a šekové - soudní spory a rozhodčí řízení

Advokátní kancelář poskytující komplexní právní služby.

Právní služby. Podnikové poradenství. Účetnictví, daně.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a insolvenční

Advokátní kancelář: - komplexní právní služby ve všech oblastech práva českého i německého.

Advokátní kancelář: - občanské a obchodní právo - nemovitosti, byty, nebytové prostory - korporátní právo - insolvenční právo, likvidace - smlouvy, směnky, žaloby, advokátní úschovy - rozvody, společné jmění manželů - spoluvlastnictví - dědictví.

Služby: - komplexní právní služby v jazyce českém, slovenském, anglickém a německém.

Právní služby, zejména v oblasti v oblasti zdravotnického práva.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství - personalistika a vedení mezd - advokátní služby

Advokátka, specializace na: - tiskové právo - ochrana osobnosti - duševní vlastnictví.

Poradenská kancelář poskytující právní, daňové, auditorské a podnikové poradenství.