Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář - právo obchodní i mezinárodní, občanské, korporátní obchodní společnosti, pracovní, insolvenční a letecké - veřejné zakázky - nemovitosti - soudní spory a rozhodčí řízení - hospodářská soutěž - informační a komunikační technologie - duševní vlastnictví - Evropská ...

Advokátní kancelář - advokátní služby - právní poradenství - generální praxe

Klienti mě vyhledávají, když se jejich rodina stane rodinou za trest. Ať již jde o peníze (výživné, SJM, dědictví) či existenční otázky (styk a péče o dítě, rozvod či trestný čin spáchán dítětem nebo na dítěti). Vracíme rodinám klid.

Advokátní kancelář, právní služby, advokátka: - právo nemovitostí a development - bytové právo - rodinné právo - pracovní právo - vymáhání pohledávek - zřizováním energetických věcných břemen.

Pod značkou Abivia poskytujeme komplexní právní služby v oblastech insolvencí a výživného. Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení, návrh na zvýšení výživného či návrh na zahájení exekuce v případě dlužného výživného. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého řízení.

Občanské sdružení ÚRAZ s kanceláří v Praze pomáhá s vyřízením odškodnění úrazu poškozených a jejich blízkých vč. následků. Jsme tady pro klienty, vyřizujeme na jejich požadavek plnění při pracovním úrazu, ve škole, při dopravní nehodě a také pomáháme s odškodným z pojistného plnění úrazové pojistky. Snažíme se o zajištění maximálního odškodného ...

Advokátní kancelář JUDr. Jaroslav Mašek nabízí svým klientům služby advokátní kanceláře se zaměřením na rodinné, obchodní, občanské a bytové právo. Dále řešíme právo kolem restitucí, rozvodů a společného jmění manželů. Své klienty také zastupujeme v řízení před soudy a v rozvodových řízeních. V neposlední řadě zajišťujeme právní poradenství, ...

Společnost Vindicia s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá zprostředkováním služeb advokáta a soudního znalce nemateriální újmy po celé ČR. Celou operaci odškodnění řídíme přes náš systém, který zcela splňuje požadavky GDPR - ochrany osobních dat. Advokáti i lékaři vše zpracovávají v našem systému. Disponujeme specializovaným týmem zpracovatelů, ...

Nabízíme služby advokátní kanceláře. Zaměřujeme se na obchodní právo, fúze a akvizice, občanské právo, pracovní právo, soudní spory, rozhodčí řízení, trestní a přestupkové právo, mezinárodní a vnitrostátní přepravu, logistiku a další.

LEJČEK & ASSOCIATES, patentové a právní kanceláře: Patříme mezi moderní patentové a právní kanceláře evropského typu, které pružně reflektují potřeby svých klientů ve vybraných právních oborech, chrání jejich oprávněné zájmy a uvádějí do života po autorsko-právní i průmyslově-právní stránce též jejich uměleckou tvorbu, myšlenky, nápady a inovace.

Advokátní kancelář poskytuje komplexní právní služby se zaměřením na individuální požadavky klienta. Zastupujeme klienty před soud a připravujeme smluvní podklady. Nejčastěji se zabýváme trestním právem, obchodním právem a právem občanským.

Advokátní kancelář se specializací na oblast azylového, bytového, obchodního a rodinného práva a nemovitosti. Obhajoba ex offo.

Právní služby zejména v oblasti dědického, smluvního, obchodního práva a mediace.

Poskytování právních služeb advokáta se zaměřením na převody nemovitostí, nájemní právo, sousedské vztahy, obchodní korporace, ochranné známky, GDPR, pohledávky a dluhy, rodinné právo, náhradní mateřství, dědické právo, smlouvy on-line/vzorové smlouvy, on-line právní poradenství.

Advokátní kancelář poskytuje komplexní právní služby v mnoha odvětvích práva. Právní služby: - občanské právo - právo obchodních korporací a družstev - občanské právo - insolvenční právo - trestní právo - správní právo.

Advokátní kancelář - generální praxe - autorské a občanské právo - nezletilé děti péče, výživné - nakladatelské smlouvy.

Poradenské služby a kompletní outsourcing v oblasti vedení účetnictví, právního i daňového poradenství a mzdové agendy.