Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: -občanskoprávních -pracovních -rodinných. Řešení různých právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: -občanskoprávních -pracovních -rodinných. Řešení právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: - občanskoprávních - pracovních - rodinných. Řešení právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

Služby: -advokátní služby v oblasti občanského, obchodního, rodinného a trestního práva.

Advokátní kancelář. Služby: -právní.

Advokátní kancelář. Služby: -právní -občanské právo -obchodní právo -pracovní právo -rodinné právo -směnenčné a šekové právo -insolvenční právo -trestní právo -správní právo -ústavní právo -sporné řízení -mezinárodní právo soukromé -veřejné zakázky a veřejná podpora.

Advokátní kancelář, veškeré oblasti práva: - občanské právo - rodinné právo - pracovní právo a právo sociálního zabezpečení - obchodní a korporační právo - správní právo

Advokátní kancelář: -sepisování listin -zastupování před soudy v oblastech obchodního, občanského, trestního a autorského práva

Advokátní kancelář - poskytování právních služeb v oblasti obchodního a pracovního práva.

Advokátní kancelář: - právní služby fyzickým i právnickým osobám v oblasti práva insolvenčního, občanského, rodinného, obchodního a trestního.

Poskytuji právní služby se specializací na občanské a obchodní právo, zejména na oblast závazkových smluvních vztahů, korporátní agendy a sporné agendy.

Advokátní kancelář, právní činnost: -obchodní -občanskoprávní -trestní -pracovní a rodinné právo.