Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář - právo rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - obchodní a stavební právo

JUDr. Alena Prchalová, Ph.D., advokátka se zaměřuje na právní poradenství, zastupování u soudů, na právo rodinné, občanské, trestní, finanční a další.

Služby: -advokátní služby -právo občanské, bytové, dědické, rodinné -převody nemovitostí.

Služby: -advokátní kancelář -právo občanské, rodinné, obchodní.

Advokátní kancelář. Služby: -právo obchodní a korporační, trestní, správní, konkursní -právo občanské, rodinné, pracovní -řešení sporů -právní zastoupení v řízení.

Advokátní kancelář - právo bytové nájem, byty, občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a zdravotnické lékárenství - nezletilé děti péče, výživné.

Advokátní kancelář - právo bytové byty, nájem, rodinné rozvody, společné jmění manželů a vodní - nezletilé děti péče, výživné - právo územních samosprávních celků.

Služby: -advokátní služby v oblasti občanského, obchodního a rodinného práva.

Advokátní kancelář poskytuje služby občanům, podnikatelům a organizacím ve všech oblastech práva. Specializujeme se na právo obchodní, občanské, rodinné, pracovní a právo trestní. Provádíme kontrolu a úpravy smluv a jiných dokumentů on-line do 48 hodin. Objednání je možné na uvedeném tel. čísle.

Patentová a známková kancelář: - ochrana průmyslových práv a práv na označení - ochrana designu - ochranné známky - patentové a známkové rešerše - ponzultační a poradenské služby aj.

Advokátní kancelář - právní činnosti - kupní smlouvy - darovací smlouvy - rodinné právo - smlouvy o dílo - pracovní právo - občanské právo - zastupování v dědickém řízení - ostatní oblasti práva

Nabízím komplexní právní služby advokátní kanceláře v civilních i trestních věcech. Zaměřuji se na občanské právo, pracovní právo, rodinné právo včetně vypořádání společného jmění manželů. Provádím převody nemovitostí, sepisuji a uzavírám smlouvy. Poskytuji právní zastoupení. Absolutní diskrétnost zaručena. Můžete mne kontaktovat i ...

Advokátní kancelář Mgr. Blanky Severové poskytuje právní služby v převážné většině oblastí práva, zejména pak v právu občanském, obchodním a rodinném. Poskytujeme rozsáhlé právní služby zejména v oblastech práva občanského, obchodního, rodinného, trestního, pracovního, a to podnikatelským subjektům, obcím i jednotlivcům. Po předchozí telefonické ...