JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetní a daňová kancelář - zpracování účetnictví - daňové služby - zpracování mezd a personální agenda.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - daňová přiznání - zpracování mezd.

Účetní a daňové služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd a vedení kompletní mzdové agendy.

TEA consulting s.r.o. dělá daňové poradenství. Vedení a rekonstrukce účetnictví: - daňová evidence (jednoduchá) - zpracování mezd - účetní poradenství - vedení účetnictví (podvojné).

Nabídka půjček, hypotečních úvěrů, stavebního spoření a realitních služeb, vyplácení exekucí a oddlužení.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Just Invest s.r.o. se zaměřuje na investiční služby týkající se podílových a svěřeneckých fondů, fondů kvalifikovaných investorů a na alternativní investice.

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pro řešení sporů mimoprávní cestou, právní služby, realizuje kurzy ADR a nabízí možnost uspořádání supervizního setkání pro mediátory.

Služby: -auditing -daňové poradenství -vedení účetnictví -kompletní daňový servis.

Online marketing v oblasti online půjček - publikování informací o bankovních a nebankovních půjčkách, tipy pro spotřebitele. Tvorba webových stránek, SEO.

Jsme zavedená účetní společnost, která se zabývá kompletním zpracováním účetnictví. Poskytujeme profesionální a vysoce kvalifikované služby. Spolupracujeme i s auditory a daňovými poradci. Z klientova pohledu je výhodnější dlouhodobá spolupráce, protože, čím více a déle našich služeb využíváte, tím víc nám narůstá přehled Vašich výdajů a můžeme ...

Služby: - finanční poradenství - marketingové poradenství - realitní činnost - školení v oblasti řízení projektů, obchodních a manažerských dovedností - školení a poradenství v oblasti marketingu

FND Finance s.r.o. se zaměřuje na hypotéky, úvěry, pojištění, finanční služby a na refinancování hypoték.

BBB acounting, s.r.o. se zaměřuje na účetnictví, daňové poradenství a auditorské činnosti.

ABLACHAN GROUP s.r.o. se zaměřuje na poradenství a vyřizování v oblasti insolvence a oddlužení.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd - personalistika.

HYPO Corporation s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a poskytování hypoték.

BIZAP Holding, s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkovávání úvěrů.

Společnost ELIJA spol. s r.o. nabízí veškeré služby spojené s vedením účetnictví. Naši kancelář najdete na adrese Brněnská 1817/6a, Šlapanice u Brna. Zařídíme Vám zpracování daňových přiznání a poskytujeme také účetní poradenství. Spolupracujeme s daňovou poradkyní a auditorskou firmou. Účetní kancelář, služby: - vedení účetnictví - vedení ...

Grant Thornton Czech Republic a.s. se zaměřuje na auditorské služby, daňové, účetní a manažerské poradenství,

Creditmasters, spol. s r.o. poskytuje finanční služby: -úvěr -leasing -půjčka.

Advokátní kancelář: - právo obchodní, reklamní, autorské, softwarové a pracovní - nemovitosti - zastupování v řízení. Právní kancelář.

Martin Brantál se zaměřuje na finanční poradenství, investice, spoření, hypotéky a úvěry, pojištění a konsolidaci půjček.