JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Nabízím vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, účetní služby a poradenství. Zajišťuji zpracování účetních dokladů a DPH, kontrolního hlášení, souhrnné hlášení, EET, evidenci majetku. Zpracovávám daňová přiznání a přehledy na sociální a zdravotní pojištovny.

Účetní kancelář nabízí profesionální účetní služby pro živnostníky i malé a střední podniky především z Jihomoravského kraje. Můžete se věnovat svému podnikání místo trápení se s čísly, fakturami a lhůtami. Posuňme Vaše podnikání na další úroveň díky preciznímu účetnictví.

Služby: - poradenství CMR - správa a vymáhání pohledávek - inkaso pohledávek - zjištění informací o fyzických nebo právnických osobách vedených v registrech různých států EU - pomoc pro dlužníky - právní podpora (pracovní právo)

Oceňování nemovitostí, rozpočtování staveb, tržní odhad hodnoty nemovitostí.

Společnost Účetnictví Krtek s.r.o. se zabývá vedením účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, DPH a dalších činností spojné s vedeném účetnictví.

Účetnictví, účetní práce: -daňová evidence, jednoduché účetnictví -podvojné včetně mzdové agendy -vedení účetnictví a daňové evidence -účetní a daňové poradenství -kompletní personalistické práce -personalistika -zpracování daní, daně, daň -zpracování podnikatelské záměry, záměrů, a ekonomické rozbory, ekonomický rozbor.

Finanční služby: - půjčky v hotovosti bez ručitele - úvěry hotovostní, účelové, spotřební - hypotéky, americké hypotéky - státní půjčky pro mladé na bydlení - financování bydlení, rekonstrukce - refinancování půjček a úvěrů (financování v zahraničí) Poradenská činnost: - ekonomická - organizační

Firma Jana Lajtkepová sídlící v Brně nabízí kompletní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daní, sestavení daňových přiznání a zastoupení na úřadech ve finančních záležitostech. Sídlím v Brně Medlánkách na ulici Podpěrova 439/2.

Nabízíme rychlé půjčky, úvěry pro podnikatelé a firmy, hypotéky i americké, konsolidace půjček, refinancovaní, zástavy i oddlužení nemovitostí, vyplácení exekucí, financování dražby, prodej i výkup nemovitostí. Spolupracujeme s témeř všemi bankami a zavedenými nebankovními společnostmi. Rychlé a osobní jednání.

Poskytuji právní služby v oblasti práva občanského, rodinného, pracovního, trestního ale i obchodního. Své právní služby poskytuji jak občanům, živnostníkům, společnostem, ale i jiným právním celkům.

Ekonomické služby: -vedení účetnictví -mzdy -komplexní daňová agenda, daňová přiznání -ekonomické, daňové poradenství.

Soukromá investiční skupina Antik invest s.r.o. se sídlem v Brně spojuje soukromé a obchodní sběratele. Investuje do starožitností různého typu (malé počáteční), s pevnou sazbou a garancí kvality.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Profesionální služby v oblasti rodinného, obchodního, trestního, občanského, pracovního a insolvenčního práva poskytuje Advokátní kancelář KUBALEC HRABOVSKÝ a spol. v Brně. Kancelář naleznete na adrese Koliště 55.

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence a poradenství - zpracování mezd - výuka jazyků - analýza dat

Provozujeme seznam dlužníků na adrese www.dluzis.cz pro vymáhání pohledávek přes internet velmi efektivní cestou.

Kára bez registru s.r.o. umožňuje operativní leasing vozidel různých typů a značek, bez nutnosti registrace. Vše bez lustrování a za bezkonkurenční ceny.

Služby: - v oblasti výběrových řízení - optimalizace nákupních procesů ve společnostech, které chtějí zvýšit své zisky a zlepšit tak svou konkurenceschopnost snížením výrobních a režijních nákladů - optimalizace cen elektrické energie, telekomunikací a plynu - snižujeme cenu nakupovaných komodit pořádáním výběrových řízení - provádíme ...

Služby: - ekonomické - účetní, daňové - daňová evidence, dříve jednoduché účetnictví - účetnictví dříve podvojné účetnictví - mzdy, personalistika - zpracování veškerých výkazů pro: finanční úřad, MSSZ, zdravotní pojišťovny, statistický úřad, celní úřad - zastupování na úřadech (FÚ, MSSZ, ZP) - daňové, účetní poradenství - ...

Účetnictví a daňové poradenství Brno Služby: -účetnictví, daňové poradentsví -ekonomické poradenství -vedení mezd.

Auditorské služby - auditing Daňové poradenství Poradenství v oblasti - strategie podniků - ekonomické a finanční systémy a agendy - Člen Asociace pro poradenství v podnikání Poradenství v oblasti - strategie a organizační rozvoj podniků - projektové řízení Vedení účetnictví - účetní poradenství (daňová evidence a podvojné) Krizové ...