JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Společnost PEDVA office s.r.o. zajišťuje vedení účetnictví i daňové evidence, včetně mzdové agendy - zpracování veškerých daňových přiznání, reportů a účetních závěrek - rekonstrukce účetnictví a kontrola již zpracované účetní agendy

David Rohan se zaměřuje na zprostředkování hypoték, pojištění, spoření, důchodového připojištění a investičních produktů.

Mgr. Jana Zesevičová provozuje advokátní kancelář se zaměřením na občanské, trestní, insolvenční, obchodní a rodinné právo.

Specialis s.r.o., advokátní kancelář se zaměřuje na daňové právo správní a trestní, ochranu osobních údajů, e-commerce a IT právo, spolkové právo a myslivost.

Vránová Petra - notářka se zaměřuje na poskytování notářských služeb, pomoc při zakládání společností a na ověřování a výpisy z rejstříků.

AK SVOJANOVSKÝ s.r.o. poskytuje právní služby pro jednotlivce, podnikatele i obce.

Mgr. Karel Sedláček provozuje advokátní kancelář.

SMĚNÁRNA PALÁC s.r.o. se zaměřuje na výkup a prodej měn, devizové obchody a další služby.

PACÁK FINANCE s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování hypoték a finanční poradenství v oblasti koupi domů a bytů.

Hyporefinol s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkování hypoték, úvěrů a pojištění.

Mgr. Markéta Šulcová, advokátka se zaměřuje na rodinné, závazkové, dědické, občanské a nemovitostní právo.

Advokátní kancelář Vévodová s.r.o. se zaměřuje na občanské, trestní, obchodní, pracovní, rodinné a korporátní právo.

PANTHERA Progress s.r.o. se zaměřuje na zprostředkovávání hypoték. úvěrů, spoření, pojištění, na investování, konsolidaci a optimalizaci příjmů a výdajů.

Finanční plánování MILBOS s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství v oblastech úvěrů, hypoték, pojištění a spoření.

Mgr. Jan Valenta se zaměřuje na poskytování služeb soudního exekutora.

Mgr. Jana Zahradová se zaměřuje na finanční poradenství a plánování.

Účelem pojištění právní ochrany je odstranit nebo alespoň zmírnit nepříznivé důsledky nahodilých právních sporů a výdajů s tím spojených. Pojištění právní ochrany podporuje pojištěného při prosazování jeho právních zájmů a nese nebo zmírňuje riziko vzniklých nákladů. Produkty naší společnosti pojištění právní ochrany: - rodiny, rodina - ...

Účelem pojištění právní ochrany je odstranit nebo alespoň zmírnit nepříznivé důsledky nahodilých právních sporů a výdajů s tím spojených. Pojištění právní ochrany podporuje pojištěného při prosazování jeho právních zájmů a nese nebo zmírňuje riziko vzniklých nákladů. Produkty naší společnosti pojištění právní ochrany: - rodiny, rodina - ...

HNILA CZ s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, zprostředkování úvěrů, hypoték, životního i neživotního pojištění a stavebního spoření.

Veřejnosprávní kontrola Poradenství pro obce a města Provádění veřejnosprávních kontrol příspěvkových organizací Kontrola hospodaření škol Kontrola příspěvkových organizací Veřejnosprávní kontroly Kontrola hospodaření s veřejnými prostředky Veřejnosprávní kontrola příspěvkových organizací

Kateřina Marciánová se zaměřuje na zprostředkování stavebního spoření, hypoték, úvěrů a životního i neživotního pojištění.

Nabízí: -zpracování projektových studií a dokumentací -technicko-ekonomické studie -generely energetických a vodohospodářských akcí -zajištění povolení staveb -investorská inženýrská činnost -komplexní zajištění staveb na klíč -zpracování energetických auditů -řešení majetkoprávních vztahů k nemovitostem -organizace výběrových ...

Znalecké posudky: - oceňování nemovitostí - stavebnictví

Cremisin s.r.o. se zaměřuje na poskytování finančních, pojišťovacích a reklamních služeb a poradenství.