JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Generali penzijní společnost je jedničkou na trhu penzijního spoření. Aktuálně pečujeme o více než 1, 1 milionu klientů, kterým nabízíme širokou škálu účastnických fondů a spořicích programů. Dbáme na to, abychom poskytovali našim klientům co nejlepší servis nejen prostřednictvím naší sítě poboček a poradců. Klientům umožňujeme snadný přístup k ...

Služby: - ochrana osobních údajů dle současné legislativy.

Advokátní kancelář: - civilní právo se specifickým zaměřením na ochranu osobnosti - mediální právo - obchodní právo - závazkové právo - korporátní právo.

Právní činnosti Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - zakládání společností - pronájem sídla - firemní poradenství

Služby: - finanční poradenství - hypotéky, úvěry

Poradenská společnost, se zaměřením na ekonomiku, finance a daně: - účetnictví - mzdové účetnictví - daňové poradenství.

Účetní kancelář MaPServis - Ing. Dagmar Minaříková se soustředí na komplexní zpracování mezd pro velké i malé organizace. Zajišťujeme vedení předepsané personální evidence, výpočet mezd, mzdové audity i poradenství v oblasti mzdového účetnictví a pracovního práva. Najdete nás v Praze na ulici Týnská. Naše služby: - zpracování mezd ...

Služby: - správa domů - účetnictví - založení družstva, společenství - převody bytů - realitní činnost.

Služby: - soudní znalec v oblasti strojírenství.

Služby: - půjčky, úvěry, hypotéky - ekonomické a finanční poradenství.

Služby: - advokát - právo obchodní, správní, trestní a pracovní.

Poskytování právní ochrany a profesionálního právního poradenství.

Účetní služby pro podnikatele: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - zpracování daňových přiznání - přehledy pro ČSSZ a ZP.

Finanční služby: - účetnictví - úvěry a financování - správa majetku.

Služby: - daňové poradenství - finanční poradenství - účetní a mzdové poradenství.

Účetnictví: - daňová evidence - vedení účetnictví - mzdy a personalistika - účetní, daňové a ekonomické poradenství - daňová přiznání.

IMG a.s. POJIŠŤOVACÍ A FINANČNÍ MAKLÉŘ Služby klientům: - Nabízí své zkušenosti drobným klientům i obřím korporacím - Veškeré služby poskytuje klientům zdarma - Za klienta vyjednává s pojišťovnami a dalšími finančními institucemi - Zprostředkovává pojištění, investiční a finanční produkty - Vybírá produkty z kompletní nabídky trhu - ...