JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -účetní poradenství.

VEROL s.r.o. se zaměřuje na vedení učetnictví, zpracování daňové evidence, účetní poradenství a finanční analýzy.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Poskytuje - finanční poradenství Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -advokátní kancelář -právní poradenství.

Prodej a instalace: -software programy -účetnictví -pekárny, mlýny -autoservis -prodejny, sklady. Prodej, servis: -počítače -tiskárny -sítě. Služby: -poradenství -ekonomické -organizační. -výuka, tlumočení, překlady -anglický jazyk -vedení účetnictví. - daňové poradenství

Konstrukční činnost - projektování ve strojírenství - tvorba výkresové dokumentace. Další služby - oceňování movitého majetku - posuzování technického stavu.

Služby: -zpracování účetnictví pro obce -podvojné účetnictví -daňová evidence živnostníků.

Služby: -realitní činnost v plném rozsahu, finanční poradenství, zprostředkování hypotéčních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření.

Služby: -advokátní se specializací na občanské, pracovní, trestní a obchodní právo -sepisování smluv -převody nemovitostí.

Služby: -vedení daňové evidence -účetnictví i pro neziskové organizace -mzdy -daňové přiznání. -účetní i podnikatelské poradenství.

Daňového, účetní a ekonomické poradenství.

Služby: -investice -pojištění rodiny, majetku, cizinců. -úvěry

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -vedení personální a mzdové agendy -účetní a ekonomické poradenství

Výkon advokacie se zaměřením na občanské, obchodní a trestní právo, licenční smlouvy a franchising, nekalou soutěž, výkon rozhodnutí a exekuce.

Služby - finanční poradenství - zprostředkování úvěrů

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna