Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - audit účetní závěrky - daňové, ekonomické poradenství.

Společnost JK EDIT, s.r.o. se zabývá účetníctvím a daněmi. Poradíme Vám v daňových otázkách. Vedeme účetnictví nově založeným firmám. Přebíráme účetnictví dle Vašeho požadavku i během roku. Radíme živnostníkům a vedeme daňovou evidenci. Zpracujeme daňové přiznání fyzické osoby. Víme, co potřebujete, věnujeme se Vám.

Správa nemovitostí - technická správa budov - administrativní, ekonomické a účetní služby.

Poradna v Brně. Kompletní poradenství v oblasti financí. Specializace na daňové poradenství ODDLUŽENÍ OBČANŮ A OSVČ DLE INSOLVENČNÍHO ZÁKONA. Konzultace zdarma.Praxe přes 5000 klientů. S námi končíte, až máte povoleno oddlužení.Tel 776119448, specialista pro oddlužení.

Poradenství: -ekonomické a finanční -auditorské služby -účetní, daňové.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Služby: - daňové a finanční poradenství.

DARA Company s.r.o. se zaměřuje na účetnictví, daňovou evidenci, vedení mezd a auditorské služby.

Účetní, daňové a ekonomické poradenství. Zastupování na úřadech. Administrativní práce. Vedení: - účetnictví, daňové evidence - mezd a personalistiky. Účetní audit, účetní závěrka. Poskytování pravidelných informací o stavu účetnictví, propočet daňové povinnosti, upozornění na rizikové položky na účtech v účtové osnově.

Ekonomický servis Brno Vedení účetnictví, daňové evidence, personalistika a mzdy. Spolupráce s daňovým poradcem a auditorem

Služby: -daňové poradenství: -poskytování daňového poradenství pro organizace i jednotlivce -zpracování daňových přiznání -zastupování klientů v daňovém řízení -optimalizace daňové povinnosti -odklad termínu pro podání daňového přiznání -vedení účetnictví: -komplexní vedení podvojného účetnictví včetně mzdové ...

RAVO Trade EKO, s.r.o. jako velkoobchod světelné techniky, poskytování konzultační činnosti v oblasti legislativy životního prostředí.

Činnost: - izolace plochých střech

DRAMOD, s.r.o. poskytuje právní pomoc, účetní a daňové poradenství Finančně ekonomické rady ve věcech: -daně, odvody, poplatky a jiné platby.

Czech Tax Advisors s.r.o. zabezpečují služby: - komplexní poradenské služby v oblasti přímých i nepřímých daní - účetní poradenství - vedení účetnictví, mzdové agendy - další administrativní a podpůrné služby související se zakládáním společností

Descendent s.r.o. provozuje daňové poradenství, vedení účetnictví, právní poradenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - daňové poradenství

HTS v.o.s. podniká v oblasti ekonomického a účetního poradenství. Dále: -zpracování dat -poskytování software.

Služby: - ekonomické, daňové poradenství.

PEKAB spol. s r.o. poskytuje: - daňové poradenství - zpracování daňového přiznání - daňová evidence - mzdy a personalistika

NOcrime s.r.o. se zaměřuje na správu a inkaso pohledávek, účetnictví, fyzickou ostrahu a bezpečnostní systémy a na detektivní a právní služby.

Montostav, s.r.o. se zabývá: -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související ...

Služby - zpracování účetnictví, daňové evidence, daní, personalistiky a mezd. Kancelář: - adresa: Bayerova 23, 602 00 Brno.

Účetní a daňová kancelář - zpracování účetnictví - daňové služby - zpracování mezd a personální agenda.