SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: - daňové poradenství - auditorské - daňové audity, daně, účetní audity.

Poskytuje - daňové poradenství Poskytuje - finanční poradenství Zajištění - odhady nemovitostí Realitní kancelář - prodeje rodinných domů, nájemních domů, bytů, pozemků, chat a chalup, garáží, ... - převody členských práv a povinností k družstevním bytům - pronájmy nemovitostí, bytů, garáží, ... Realitní kancelář - prodeje a ...

Vedení - daňové evidence, účetnictvímzdové poradenství.

Daňové poradenství Vedení účetnictví i on - line - daňové evidence - mzdové agendy.

Zpracování daňového přiznání Vedení účetnictví - daňová evidence, zpracování mzdy.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání. Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové a personální agendy - daňové poradenství - zastoupení na úřadech.

Auditorské služby, daňové poradenství.

Auditorské služby Ekonomické poradenství Poskytují - účetní poradenství.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Vedení účetnictví - účetní poradenství.

Daňové poradenství Vedení účetnictví.

Vyhotovení - daňová přiznánídaňové poradenství Vedení - účetnictví, daňová evidence, zpracování mzdy. Překlady - doklady z a do němčiny.

Komplexní služby v oblasti daňového, účetního poradenství a vedení účetnictví: -daňové poradenství - sledování změn, interní kontrola, zpracování daňového přiznání .. -ekonomické poradenství poradenství - smlouva, smlouvy -účetnictví, roční uzávěrky, mzdové účetnictví -zúčtovací systém čerpacích stanic.

Služby. - účetní a daňové poradenství - komplexní zpracování, vedení účetnictví: - účetní uzávěrky na konci účetního období - mimořádné účetní uzávěrky během účetního období - vedení daňové agendy: - zpracování daňového přiznání - DPH, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti - komplexní mzdové účetnictví, vedení ...

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové agendy, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy, mzdy - zastupování na úřadech.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy, zpracování mezd, mzdy.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - mzdy.