SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Kompletní servis při vedení účetnictví/daňové evidenci pověřenou osobou. Komplexní účetnictví. Daně.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení personální agendy, zpracování mezdy, mzdy - daňové poradenství - zastupování na úřadech.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Daňové poradenství. Služby daňového poradce: - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

Účetní kancelář. Služby: - zpracování, vedení účetnictví: - hlavní kniha, účetní deník, kniha pohledávek a závazků - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdy - vedení personální agendy - přihlášky, odhlášky zaměstnanců - zastupování na úřadech na základě zmocnění.

Daňové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy. Daňový poradce.

Služby, komplexní servis: - vedení účetnictví - daňové poradenství, daně.

Audity výrobních a distribučních systémů Implementace různých konceptů výroby Simulační studie a analýzy.

Daňová kancelář - vedení daňové evidence - vedení účetnictví - daňové poradenství - ekonomické konzultace.

Účetní a daňové kancelář - vedení podvojného účetnictví a daňové evidence - vedení mzdové a personální agendy - mzdové poradenství - daňové poradenství - ekonomické poradenství.